utstyrsel för dagen mm.



Nu har jag kommit hem! och pizzan som jag delade med liselott var himmmlas god eller hur liselott!? nu ska jag kolla lite bloggar och sedan ska jag packa, ät orkar jag inte.. jag är dundrans mätt! för övrigt hade vi jättekul på pigvin fast vi bara åt men det var mysigt! och amanda dina muffins aaa jag dör helt underbart goda! 

sing along!

10-mila snart

glömsk som jag är glömde jag datorn i skolan igår så den har jag varit data lös. tråkigt, men nu har jag den igen! 

slutar efter denna lektionen skönt! nu har vi spanska och gulliga amanda har bakat chokladmuffins det ska bli goda att äta som förrätt innan hawiipizzan som väntar på pigvin. jo efter skolan hoppar nåe tjejor i klassen över maten och så sticker vi ner till pigvin för att unna oss varsin pizza, fast jag och liselott ska dela.

när jag kommer hem ska jag packa det sista inför 10-mila i helgen, åker vid tre. jag, malin, julia och victor springer i samma lag hoppas det går bra! kommer inte att skriva under helgen eller vem vet hahaha! tar med mig kameran så det blir bilder efteråt!

vi vill ha!

LISA OCH JAG VILL HA FREDAG EFTERMIDDAG!!!!

regnigt och blött

morning guys! hej på er sovit gott? det har jag.. nu ska jag äta frukost har bara hunnit ta på mig kläder ännu. igår cyklade jag och liselott som sagt till UP och hem sedan i regnet. när jag kom hem bakade jag chokladbollar till dagen tävling efter det tog jag på min regnkläder och påsar på fötterna, nu var det dags att prova om regnkläderna håller. testet började på studsmattan men jackan var inte så tät så det blev typ blött direkt men brallorna höll. 

bye bye!

läs, läs, läs

den ska läsas..

nu ska jag göra engelska och spanska höres och synes!

sako 1

idag var det första "sakoträffen" eller kallas det så? jag vet inte iaf.. åkte med wassenius till vännesrborg, till sako, till träning. fick anmäla mig på plats och skulle sticka iväg 18.34 men stack iväg 18.36, de hade givit mig fel starttid men bara bra för mig för då fick jag två minuter kortare tid. det var bara 2.8 och typ stig och lita i skogen så jag var bara ute i 21 minuter, för malin gick det bra men det kunde gått bättre så hon blev tre i D16 Ö. (jag vann om ni ville vet) nog om det.

imorgon har vi matematikprov så ska kolla igen om kapitlet ekvationer lite. kan det rätt bra faktiskt en grej jag har lite svårt för. efterskolan blir det till att cykla till UP göran ska skriva på nåe lapp, hemma ska jag göra läxor.

night.

kalas!

hahahaha fail header jag vet... den är på finslipning!

grattis på födelsedagen!

nä nu var jag nog lite taskig.. det jag skrev förut.. så tröga e dom inte hahaha inte som på vår förra skola! 

äter en väldans god macka med sallad, gurka, smör och skinka till det ett stort glas mjölk! kan det bli bättre?.. ja det kan det hahaha
klockan halv/kvart i sex åker vi till munkedal för att fira felicia som fyller 6 år grattis! nu ska jag leka med kameran skriver efter kalaset se ya!
grattis flisan !

rasty

vid runda bordet sitter jag och alla killar sitter bredvid och är upptagna med något spel eller så är det kemi hahaha! jag vet inte, o jacob har fått en ny brev vän. lisa käkar äpple, och gör nada. efter rasten ska vi ha idrott. teori i orientering, jag och lislott kommer somna och de andra kommer inte fatta någonting.. precis som vanligt alltså. 

skriver mer när jag kommer hem ska på kalas då så bilder får ni!
tagen igår.

biking in the morning

ska borsta tänderna nu eller först ska jag kolla lite bloggar men efter det så. idag cyklar liselott, lisa och jag... det är faktiskt gött att cykla :) jag skriver mer sen hej då!

nothing special


dom första

hahaha helt och hållet fail den första bilden blev som jag tog!!
jag dör men här är den!
fisk, fisk, fisk
moi leker
det var några av de första :D

det lovar jag

japp i morgon lovar jag på heder och samvete at ni ska få se bilder! men inte nu för nu ska jag läsa kitty.. night!

guess whaaaat!!!!!!!!!

no you can't!!! I'm the happiest person in the hole fucking wooorld! now i'm gonna tell you my story..

jag vaknar av att väckarklockan ringer, stiger upp och gör mina behov. efter att jag ätit en rejäl frukost klär jag på mig orienteringskläderna och sedan hoppar vi hoppar in i bilen och kör mot partille. vid tc ser jag att jag att jag startar 10.30 precis och har 500 m till start och en 3,2 km bana soft. springer i väg med kartan i hand när starten gått och springer o spring o springer o springer ja ni hajjar... bra gick det i alla fall = jag vann och jag vann this
en högtalare till mobilen inte så bra ljud men en då! nu fortsätter vi..
efter tävlingen (linnea trea mamma vann också) stannade vi till vid ikea bäckebol och köpte plåster
, priser till knateknatet ? jag kollade på en lampskärm men den köpte vi inte :( vi käkade och betalade och gick ut till bilen. mamma körde bort till en väldigt stor affär.. där det fanns riktigt roliga prylar och detta köpte jag...




















































































CACHING!
NIKON D90 + AF-S NIKKOR 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED VR NAJZ!
i'm a happy fish, can't believe it!

hej makaroner!

god natt säger jag nu.. imorgon ska jag upp tidigt för kl 08.00 bär det av till partille johnnysarna nä eller jo vi ska ju till partille men inte för att träffa de utan några helt andra.. nämligen orienterare! mycket bättre, tävlingen som heter något så fantasilöst som vårtävlingen ska vi springa, jag startar 10.30 ungefär och ska ta det som en träning. behöver öva på att springa snabbt och orientera, det blir perfa! så jag tänker inte skriva to morrow morning men ni klarar er! hörs imorgon eftermiddag pöss.



hemma

är hemma efter att ha gått hem med lisa, eller har varit det ett tag nu.. jag skulle varit med liselott idag om det inte vore så att jag skulle till göteborg och springa imorn och inte ville handla upp mina pengar. men hanna räddade henne! vet inte vad jag ska hitta på nu... fruktstund!

åh nej

hej på en sitter ensam vid mitt skåp och väntar på att slöjden ska börja. har inte haft det på ett tag nu. idag hade vi redovisning på chile och de andra på massa andra länder.. det gick bra förutom att ingen ville ha utav våran chilenska potatissallad, (visa lite respekt hahahaha!!!) fast de andra sakerna var inte heller så goda XP  ja så nu har jag hela väskan full med chilensk potatissallad. inte kul! 

ciao vi hörs!
Moa och jag äger er alla bara så ni vet! VI ÄR COOLAST! /LINADENBÄSTAAAAAAAAAAAAA

så är det

redovisning nu!

slängkyss på dagens utstyrsel

sticker till träningen nu!

early !

igår efter skolan cyklade liselott med hit. vi åt kyckling och ris, vi bakade bröd, vi målade, kollade UP och hade det riktigt mysigt.. när gullegisen hade cyklat hem satte jag mig framför tv'n och kollade på anna anka söker assistent, drömmen om italien, och andra program in i mellan. 

idag cyklade vi till skolan och inom vi ingår jag, lisa och liselott. vi fick vara uppe hos niorna och jag gjorde då klart repetitionsuppgifterna så nu får jag göra matteprovet. jag och lisa cyklade sedan hem typ 2-3 timmar innan vissa andra för hemma ska det lagas mat till imorgon, nu gör jag potatissallad. vet inte vad lisa lagar till med bea och melinda at melindas place. hörs sen!

ingen gympa imorgon :(

skriver om dagen imorgon, är för trött men ska läsa ändå.

brevlåda

ska klä på mig sedan äta borsta tänderna sen dra. idag ska jag leka med liselott så vi cyklar förmodligen hem till någon av oss.. nu måste jag kila till brevlådan king e ling! 



rain is in the air lalalala

skulle bara säga godnatt och att min rulltårta blev sjukt god. btw nu ska jag läsa, jag läser så segt. 

cockie lockie

nu skiter jag i allt

bakar just nu, ni får se vad det blir men regnar det så är det ju bakväder!  imorgon är det onsdag och då kommer uddevallaposten i min och liselotts brevlåda och för er andra som prenumererar på den, jo det är ju så att vi har skrivit en artikel så det ska bli spännande att se hur det blev! eller hur!? hoppar på det bästa, men våra bildtexter hahaha finns inga bättre XD

så kan det va

har inget att skriva än så länge, dagen har inte varit på topp iaf

今日

för er som inte kan japanska betyder det där dagens / idag. tackar hanna en än gång för en fullspäckad och kulig helg!  jag vet inte hur längesedan det var vi var med varandra.. för längesen iaf det borde vara olagligt!

今日

balloons

hej igen! har nästan precis kommit hem efter ja, berättelsen börjar här.. imorse vid 8 vaknade jag i hannar säng men somnade om och vaknade sedan till pling plong eli pling vi znoosade några gånger tillslut gick vi upp och duscha men det vet ni ju.. när vi kommit på bussen till kh och klivit av några minuter efter letade vi upp speciella blyertspennor till hanna och de hittade vi på claes ohlsson. sedan movade vi vidare till willys och till vitlöksbaguette hyllan, vaniljmunks hyllan, kak hyllan och sedan till smultroncidern, nyttigare picknick kunde det inte bli! vi satte oss vid klocktornet och tittade ut över kungstorget medan det blåste och sockret yrde från ÄPPELMUNKARNA!!! vi trodde vi skulle dö. det hade blivit fel.. hur kunde vi? onajz asså. men vi klarade oss. 

klockan 14.50 var det dags för mig att kila för att mamma hade tjatat dö huvudet på mig. du ska vara vi vårdcentralen 15.30, du vet väl hur du kommer in? JA JAG VET. så jag kutade till skogslyckan, för att ta en spruta mot TBE. blev skutsad av mamma ner till stan igen och till pingskyrkan (köpte där halsbandet) och hem igen för att sedan hämt amin väska hos hanna. efter det övningskörde linnea sedan åkte vi hem och kjag började leka med kameran. hittade en spök inställning eller vad man ska kalla det hanna vet nog vad jag menar för vi gjorde det med hennes kamera när hon sov här en gång;) 

today's bling bling


skynda skynda

nu har vi duschat, ätit frukost, borstat tänderna och fixat oss, eller hanna håller på men jag är klar. när hon är klar ska vi gå/åka buss? ner till stan för att köpa pennor och fika. det blir ju picknick sedan! härliga tider! undrar om hanna är klar snart!!!?? är sugen på att gå ut! 

ska snart köpa nikon d90 nu, en med två objektiv   nikkor 18-55 VR AF och 55-200 VR AF! najz bajz! nu ärhanna klar!...nu ska hon bara blogga, undrar hur lång tid det tar! hörs sen.

vilka underbara ställen det finns

och ett av de ställena är här där jag är just nu, och har spenderat mina senaste fem timmar. och under de senaste fem timmarna har vi hunnit med massor, vi har: hoppat studsmatta och filmat bak o framlänges filmer, städat, ätit vitlöksbröd, ätit mega god mat men framförallt haft det  u n d e r b a r t ! 

så nu tackar jag för oss båda så ses vi mörn! ha de gött hej / hanni och moi <3

nu kom jag inte på något

hej på er! myser i min säng efter en liten portion av mat. på orienteringen kunde det gått så bajsigt mycket bättre! men placeringsmässigt kunde det inte alls gå bättre.. efter loppet belönades jag med två torra men goda bullar och en bullens pilsnekörv med grovt korvbröd ketchup. *nöjd & belåten* nu ska jag utt hja daj!

orientering

kokar ägg för tillfället men om en timme lite drygt åker vi mot tanum och mot kvillebyns tävling. idag springer jag D14 och liselott och andra sex stycken också.  konstig formulering på meningen men så är det. hoppas att det går bra att springa för klantig som ja äe vrickade jag foten igår, men nu puttrar det tjao!

det blir aldrig som man tänkt sig

nä det blir det inte, eller ibland kanske. men idag blev det absolut inte som jag tänkt mig.. det jag skrev förut ingenting av det där har jag gjort. för klockan tio åkte vi te klubbstugan, klubben hade grejardag, så en liten del av hela klubben klippte häckar, tvättade husen, trasslade med trådar, krattade löv, plockade grenar, dammsugit , rensat bland möbler och kartor och annat sånt där som gör omgivningen fräschare. o alla grenar och pinnar och häckdelar har vi eldat upp! där vi sedan grillade varma hundar översatt till engelska. 

nu ska jag hjälpa pappa att laga mat, o malin du är bäst på att grilla korvbröd! 


no, it's raining

först och främst vill jag bara säga grattis till felix som fyller 14 år idag! tyvärr har jag bara den bilden jag la upp igår men det går väl bra?
ja det går bra! 

igår somnade jag runt 23.30 och vaknade först 07.30 men bestämde mig för att somna om så jag gjorde det till 08.15. idag måste jag städa mitt rum, inte en bra början på helgen. jag får ut och hitta på något mycket roligare när det i klart! eller det regnar så fyr sitta inte och pyssla! kanske sy någonting, eller göra armband, halsband, måla eller något annat roligt! ni får se i alla fall, baka kanske? vad tycker ni? vi ses sen!

night.

säger god natt nu. ska sova helt enkelt. det fanns föresten inget roligt att se på på tv. fan vad jag är hungrig, kommer inte kunna somna. bara så ni vet. night. by the way håller snart i en nikon d90. i'm in love with pixmania.com love ya guys.  see you around

helgen är här å lyser fred på jorden

go kväll nördar, bloggläsare, hundar och katter! mår ni  b r a  det gör då ja. nu sitter jag på mitt rum och ska byta om till myskläder. mmmm så mysigt! ska sedan gå ner och checka om det finns nåe råligt att se på tv, det är ju trots allt lördag i morgon! hmm vad ska jag hitta på då? ut och springa med pappa kanske..
tiden då jag inte inte har skrivvit alltså de senaste fyra timmarna har jag: hoppat studsmatta, hoppat hopprep, lagat mitt armband lyssnat på music,grillat korv, ätit upp korven jag grillat, gjort en mur tillsammans med pappa, planterat en vinranka och softat liite! ni kanske hör av mig senare! 

yesterday is history, today it's a gift, tomorrow it's a mistery - jag är överdrivet glad :D

no, no, no!

fick en kommentar på inlägget <3 som lyder: har du provat att röka efter som du har skrivit äckligt under bilden med ett cigarett paket?
NEEEJ jag har inte rökt, det låg på skolgården och skräpa så jag tog kort på det mest för att öva mig på att ta kort och tyckte det blev rätt najs, så skrev jag ÄCKLIGT! för jag tycker det är fruktansvärt äckligt att vara runt folk som röker.

hej i tv rutan!

tack felix för det gulliga inlägget! tur att det finns någon med bra självförtroende. igår skrev jag inte.. hade inte tid skulle göra lite läxor, träna och så grejade jag med annat. igår var det även första dagen på ten days som jag träffade alla goingar, riktigt hääärligt! 

idag började min cykel debut för i år om det var någon som ville veta, cyklade med liselott och lisa! tyvärr skulle de ner till stan efter skolan så jag cyklade hem själv. oh voff! vad jobbigt det var! det var så längesedan, men på måndag går det nog bättre för då har jag luft i däcken :) hoppa studsmatta ska jag göra nu! 
btw nu ska ringa pappa och säga: om inte fredrik svarar på mitt mail tänker jag köpa den där förbaskade kameran som jag väntat på sedan i somras!  


som ni ser har hanna råkat ut för en olycka

lol

hejsan svejsan felix här jag vill bara säga att JAG E BÄST!!!!!
peas
//felix

men vänta..

..här nu va? skulle inte jag byta blogg namn? jo, men jag måste fixa headern! och det är inte vem som helst om ska göra det utan *trumvirvel*  the most amusing and wonderful and the best hanna in the world hahaha!!!  men det stämmer ju.. jag hade ju ett blogg namn som jag skulle byta till nu, men jag börjar tvivla på om jag vill ja det låååånga!?

efter två dagars väntetid får ni..

efter två dagars strejk av bloggeri ska jag nu ta och skriva. jag har rät mycket att skriva om så det blir nog ett rätt långt inlägg..
jo efter jag och liselott hade varit ute och sprungit gick vi hem till mig och gjorde ansiktsmasker och fräschade till oss! vi gjorde inte mycket mer än att sitta vid datorn tills vi skulle lägga oss. på morgonen där på skyndade vi oss till bussen och åkte ner till kampenhof och traskade till UP. väl där funderade vi ut vad vi d´skulle skriva om men kom inte på något så vi gick ut och fortsatte med " har du deklarerat? " vi skulle fråga tre stycken men eftersom det var några som inte ville vara med på bild frågade vi runt sex. det pinsamma var att vi frågade en som hette malin kvittvall, men när hon sa det trodde jag hon sa klittvall, och jag trodde jag skulle dö av skratt hahaha!!( jag skrattade inte högt, fick fram typ ett "fnys")  men det pinsammaste var att när vi kom till baka för att skriva ser vi en tidning ligga på skriv bordet.. gissa vem som är på första sidan!?!?! är det inte malin kvittvall!! och det var då vi märkte att hon hette kvittvall istället för klittvall.

när vi kommit tillbaka från lunch samma dag (vi åt tacosallad på cactuz) skulle vi skriva sju frågor till en tävling som hette sjuan, världens bästa frågor kom vi på hahaha!! hemma hos mig hoppade vi studsmatta då vi kom på att vi ville hoppa tvist, så mamma och linne körde iväg för att köpa det samtidigt som de skulle övningsköra. men det fanns inte så vi cyklade bort till konsum. väl där var det en äcklig sliskig gubbe som typ följde efter mig och liselott. han kollade på mig och samtidigt bet han typ och bläää!! i kassan stod han och vred på huvudet och gned det mot bröstet. så när vi hade betalat sprang vi till cyklarna för att fort sätta på oss hjälmarna och cykla där ifrån. när vi fått på oss hjälmarna ser vi han kommer och stirrar på oss! vi bara skynda !! är vi kom hem hoppade vi tvist tills liselott skulle gå hem. PS vi träffade en fyllegubbe som spelade nonstop på mp3 :)

dag tre: vaknade jag 40 minuter försent så jag fick skynda mig rätt rejält, fast det gjorde jag inte. hehe, men cool som ja e hann jag och blev för tidig. på Up idag kollade vi igenom frågorna och bestämde oss för att byta ut frågan: "vad står förkortningen AB för?" mot "vilket år instiftades kanelbullens dag?" efter det skulle vi och ta vårkort till ett uppslag. vi gick strandpromenaden, upp till emaus, ner tillstan för att äta. eftersom vi hade ätit på cactuz de andra dagarna gjorde vi det idag igen. gött mos! vi tog några bilder till och sammanlagt blev det 413 bilder :) som vi kollade igenom, redigerade, rensade och gallrade. tillslut fick vi fram 8 vårbilder och en text till. vi gick 40 minuter på övertid så imorgon i skolan slutar vi tjugo över två :) hahaha ne d men det hade vi velat! :D
läs mig senare !
jag älskar oss!

spring i benen!

snart sticker jag och liselott ut och sprnger, gött! idag på praon gick vi runt och fråga folk om de hade deklarerat och hur de motionerar. vi praoar på UP, nja inte så bamsekul, men det var roligt att ta kort! bilder får ni i morn för de är där nere.
efter vi har sprungit ska liselott komma till mig så ska hon sova över, för vi praoar ju på samma ställe!

litet, kort & enkelt

ska göar i ordning mig och ta bussen kl 07.57 och är framma vid kampenhof 08.05 där ska jag möta liselott och sedan blir det UP. se ya!

bättre bild :P

lite bättre bild på det ena hahaha!!

armband :D

ett två läderband som jag sytt fast knappar! enkelt!

<3

ÄCKEL!!!

the day

väckarklockan ringde och jag mördade den pinligt tills den tystnade. jag gick upp satte på mig orienteringskläderna och gjorde i ordning mig och sedan reste vi iväg ner till det härliga götet! jag, pappa och linnea. klockan 10.32 prickade de av mig vida start, 10.33 tog jag angivelsen, 10.34 nafsade jag åt mig D16 kartan och valde ut det bästa vägvalet till kontroll ett, 10.34.55 pip, pip, pip, pip, piiip! jag sprang iväg och kom i mål med ett grajtans spagajtans lopp i bakfickan! missade en kontroll trodde jag var vid nästa kontroll (7) och tog kompasskurs helt och fel håll men det fixade sig!
I'm a happy orienterare!

wish me luck

japp imorgon bär det av till götet vid 8.30 för att springa orientering, wish me luck!
idag var jag med liselott ett sväng, det var jättekul och vi tog massa fina kort men de får ni i morgon om jag remember. ciao bella!

skam den som ger sig!

först och främst måste jag berätta att händelse vis när jag lekte med kameran kom jag äntligen på hur man använder manuell!!! nu till det lite mer oväntade..
dagen då jag var med hanna alltså dagen då vi slutade skolan för jullov tappade jag min nyklar. vi hade skoj brottats och på "ängen" där de låg hade det kommit 20 cm snö. efter att vi skoj bråkat klättrade vi upp på äsperödberget och ner igen. jobbigt! sedan bar det av till skolan för att ta farväl för denna gång. jag märkte då att mina nyklar var borta och dagen efter gick jag och mamma samma tur men utan resultat, men idag den nionde april gick we the same tour and we found them!
snart kommer älskling hit<3

myspys

idag har jag och liselott bott i sängen med datorn och med tv'n! hahaha busiga vi. vi spelade vintergatan och varvade det två gånger, såg på en och en halv film och åt inte så mycket hahaha!! den där kycklingen, och riset hahaha!! så när jag kom hem höll jag på svimma, oj då! men jag lyckades ta mig till träningen, jag fick ha mina stövlar när jag skulle ut i skogen och leta kontroller min orienteringsskor försmå. därav mina blåa tånaglar! så då blev det stövlar istället. det var ju godis träning så för varje kontroll fick man en godin men jag har ju godisförbud så jag åt bara några tihi! nu är jag hemma och snackar med jacob på skype som vanligt! hahaha! bye read me tomorrow!

fem teskedar av morgon hos liselott

ligger i sängen hos liselott och skriver detta inlägg. igår snackade vi med jacis på skype och idag med hahaha! liselott har redan ätit hon var så hungrig, jag börjar att bli det. vi ska väl äta senare förhoppningsvis! 

mitt facebook fungerar inte idag, inte så kul.. jag trodde någon fis hade bytt lösen men icke det. bilddagboken fungerar iaf men det är inte så viktigt det skulle kunna vara trasigt! nog om det. Igår hade jag det jätteroligt med liselott och kameran till hands. fina bilder blev det också!

två liter av jacob


skype, stället där de skumma hänger

snackar men jacis på skype, med liselott bredvid mig! eller liselott o jacob snackar mest för det är på liselotts data jacob är eller vad man säger.  en bild från nuet!
världens bästa bild :D 

olycksbarnet torgny 4

kass men endå 

tre deciliter av liselott

har landat hos liselott och ska stay the night here <3 vi har precis kommit in efter en fototur, bilder nedan! mysigt väder alltså så vi bestämde oss för att gå ut med vickan! vi gick upp till hovhult och ner förbi dalaberg förbi en rökande 14 åring för bi tennishallen och upp i skogen till mitt hus in i mitt och packa natt grejor, lämna vickan och så traskade vi till liselott där vi är nu.
j-a-g-ä-l-s-k-a-r-d-i-g-<3

nu ska ja gå ut.. igen!

jag ska snart gå ut igen för att möta upp liselott! härliga tider. på nisses hittade vi bara en av två av de vinrankor vi hade tänkt men det gör inget för då får vi ju åka dit igen hahaha! just nu är det 13°c och sol så det ska bli skönt att komma ut och vara social för en gångs skull. jag tar med mig kameran så ni får se massa härliga bilder på min finaste liselott och mig då hahaha! nu ska jag plocka ut diskmaskinen och byta till jeans, ser inte riktigt klok ut! 
btw har klippt mig!

god eftermiddag

har inte skrivit på förmiddagen som ni ser men idag hade jag inte ork och hade ingen aning om vad jag skulle skriva. pappa kommer hem vid 16 tiden så rullar vi iväg med vår skruttiga volvo till nisses växter. där ska vi köpa jord och en vinranka förhoppningsvis. nu ska jag ta något att äta för att sedan gå ut och greja. 
ni får ha det mega bäzzzt! 
 
jag tyckte de va så gulliga att ni fick en till

night

love you readers <3 read me tomorrow :P 
sexiga som in i helvete!
my little candy cousins 

kvällens kläder


jag ska byta blogg namn efter lovet

remember that!!!

skype, stället där de bäst hänger

hejj alla goa läsare! nu snackar jag med liselott på skype och med hanna på chatten på skype. hanna är i fjällen och har stukat tummen så jag håller den goa lilla varelsen vid liv. annars idag har jag typ bara snackat med dom, jag har varit ute lite och fått frisk luft, jag fiser för mycket! skoja. klockan 18.00 exakt ska gästerna till linneas kalas komma. det vill säga hela tjocka släkten och de godis ätande kusinerna. jag tog mig mjölk och en kaka för att lugna min huvudverk, det fungerade ett tag men nu är den där och slår mig igen! inte kul! 

jag vill säga en vits! men kommer inte på någon. 
det var två tomater som skulle korsa en gata,
den ena blev överkörd
då sa den andra: kom ketchup så går vi
hahahahaha!! nej. 



linnea <3

min söta lilla stora lilla fina stora mini kompis storasyster fyller 17 bast idag! grattis syster! <3 
j-a-g-ä-l-s-k-a-r-d-i-g-!

help!

help me! they are comming, they are comming to my face! they are pimples!! help! vad ska jag göra!?!?!?! jag dör. nu ska lyssna på musik och inte tänka på det. får köpa medel och renings foxilox! 
vi ses i morgon! 
I like tejp. 

freshness

aaaahhh.. nu är jag fräsch som en tvål! jag har bytt pyjamas och skakat täckena, duschat och smörat in ansiktet med renande salva ahhh.. härliga tider vettu!  imorgon fyller min storasyster år, men jag ska inte säg vad jag har köpt.. hon läser ju min blogg hahaha!! idag har jag gjort följande saker: 
  • jag har letat efter en Nikon D90 m objektiv - någon som vet något? 
  • räknat mina feta stålar
  • bakat daimtårta - just det det ska vara 6 dl vaniljsås
  • sopat ihop grushögar och grejat med växthuset
  • gömt mig för kristu vandrare hahaha- berättar mer sedan
  • nu kommer jag inte på mer :p


 jo det där med "kristu vandrare" hahaha så mega najsigt!
det var så här: 
familjen satt och åt sin goda flygande jacob, linnea ser med förskräckt blick ut genom fönstret mot granarnas hus. på trappan står det två damer med varsin bibel. vi ba neej vi måste gömma oss! (förlåt er som tror på gud men det gör inte vi, men det får ni respektera, vi respekterar er) så alla slängde sig ner på golvet! ahhahahhah!! 
fresh!

I'm a rich little witch !

hehehe!! just vad jag är! just nu äger jag 9538 svenska kronor. och i morgon får jag säker en 500 hundring! men det kommer svida rejält när jag köper en kamera för dom... jajajajaja men kameran får jag ha ett bra tag! o det ska jag. jag ska använda den tills den inte tar några bilder mer. Tills den dör. Tills batterierna tar slut, eller då blir det ett uppehåll tills jag laddat upp de igen. 
synd att det inte blir bra bilder här på blogg.se 

bakhumör !

japp jag har kommit in i ett bakhumör! igår bakade jag cheesecake, idag bakar jag daimtårta! mumms ska gå och fortsätta nu. här är receptet:
  • 2-3 st dubbel daim
  • 13 st digestivekex
  • 6dl vaniljsås vispad
  •  du behöver en form med löstagbara kanter
  1.  mosa kexen och lägg i botten på formen
  2.  vispa såsen 
  3.  mosa daimen och rör ner i såsen 
  4.  häll såsen i formen och in i frysen!
mega lättplätt!   

music!

'

mår inte så bra

nää! jag mår inte så bra faktiskt, jag har ont i halsen men ändå vill jag ut och röra på mig. jag får väl ta det försiktigt på studsmattan, eller jag vill nog inte ut.. det regnar ragnar! bajz! jo jag kan ta och ladda upp en massa "hoppbilder" från igår. 
de kommer här!: 

fullspäckad dag!

idag har det hänt mycket! 
  • Jag har blivit chockad som om någon hade dött, fast så farligt bar det ju inte.. det var ju snarare en toppen chock! 
  • Jag har varit på konst utställning i massa olika hålor..
  • Jag har hoppat studsmatta
  • Jag har lyssnat på musik
  • Bakat en cheesecake har jag också gjort
  • Smakat på den!
  • Övningsört med linnea och mamma.
Och nu ska jag ner och se på millenium del två! 
goa kramar från bo/bosse och jagis magis lagis snagis fagis pagis nagis sagis...
 

again

I WONDER.. VILKA LÄSER MIN BLOGG!!! :D 
answer plizz.. då kollar jag ju era :D 

påskägg ditt skägg!


bigger and bigger

cirkelnn med bilder blir större och större, undrar när hela väggen är fylld?!?!

skumt

jag skulle också vilja bo i en stad där de släpper ut skum. 

I'm so much dead.

gaashaahahaha!! jag hittar inte mitt fucking jävla påskägg!! tur att det är inne iaf! så slipper jag vara ute och frysa! 
jag måste äta också annars åker mamma i från mig! gahahshahshas!! 
jag måste nog gå upp en lvl för att kunna hitta mitt påskägg!

thank you my little princess<3 I'm so chocked

är i chocktillstånd för nuet. blev så jävla chockad när jag så min header och överskriften till inlägget nedan, jag vet inte vad jag ska säga! Jag bra aaa jag gjorde inte det här igår!! men sen så läste jag och kom på att hanna kan mitt lösen och vet det mesta inom sådant här bloggmojs, jag lugnande ner mig lite och läste vidare. jag läste med leende på läpparna,
jag älskar dig hanni<3  tack så jätte mycket har försökt att komma på det men noep det gick inte, du får hjälpa mig flera gånger om!  oj! nu så jag att hon har ändrat lite färger och så också! I'm a happy fish! 

ja ligger i sängen och har precis gått igenom ett "chocktillstånd" blev riktigt paff alltså! <3 ska snart ut och leta ägg, "påskharen" kom ju ihåg oss igår! *ironiskt* jaja bättre sent än aldrig! ska äta först. igår såg jag på millenium undrar när nästa del kommer?! klockan är nu nio, jag vaknade halv nio bara så ni vet. (intresseklubben antecknar) här är bilder på mitt armband jag har flätat, mamma har gjort det runt om! 
  
väldigt lätt att göra! 
man har 5 st tänntrådar runt 60-70cm
vik de på mitten så du får tio st
sätt fast trådarna med böjen uppåt
dela in så de blir fem grupper, alltså två trådar i varje grupp
ta den yttersta till höger och lägg den över två grupper
samma med första gruppen till vänster
ta sedan den gruppen som är längst till höger och lägg över två
sedan längst till vänster och lägg den över två 
och s vidare o vidare..
inte så svårt! /moa tipsar!

yours truly, hanna

hej moa, jag kom att tänka på när du sa en gång att du ville ha en header men så att man såg bakgrunden igenom, och att jag inte visste hur man gjorde det då.
men nu när jag sitter här och ändå inte kan somna så kom jag på att jag visste hur man gjorde och då tänkte jag att jag kunde göra detta för dej som ersättning för att vi inte kommer träffas under hela lovet.
älskar dej min kära mosis, hoppas du gillar den. kan göra en bättre sen, om du vill.

puss ♥

min engelska är för kass för att ni ska kunna läsa

tröööööööööööött är jag, ska gå och borsta tänderna sedan ska jag gosa ner mig i täcket! ahshsha! ser på götakanal den första som är inspelad för 30 år sedan little boring but I doesn't has something better to do. night. love you all, my friends. see you tomorrow! 

me like

är hemma från farmor och farfar och alla springande små godis ätande kusiner! det var mysigt att äta påskmiddag och leka på lekplatsen i den lagom varma solen. när jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn och kollade in på facebook, där ar hanna inne så jag snackade lite med henne :) efter jag ätit ringde lislott maj på skype så nu sitter jag och pratar med henne där :) men tyvärr ska hon gå om en minut. snart är mitt armband färdigt förresten ! 

I will never forget this time<3

sitter på balkongen med ur blåsta ägg, skissblock och målarfärger. idag har jag och liselott satt upp studsmattan men vi hoppade inget eller jag gjorde det lite, efter det skulle vi gå ut med vickan men hon var redan ute på promenad. så vi gick in för att måla istället. jag följde henne hem till hennes gula hus och gick vidare till min gamla äckel skola och fick tillbaka massa minnen, både glade och ledsna. när jag tillslut bara fick dåliga minnen gick jag raka vägen hem med min ljusa jeansjacka, min randiga tröja och min svarta tights. härligt! så nu är jag här och väntar på att mamma, linnea och pappa ska komma hem för att vi sedan ska kunna åka till faror och farfar för påskmiddag. ska bli mysigt. nu ska jag fortsätta att måla! glad påsk och ha en fortsatt trevlig lördag<3!

hjul, däck, däckat

snart är wallender slut och jag tror liselott har däckat. så sitter jag och gör inte mycket. förut såg vi på en jättekonstig film men den var rolig land of the lost hette den, om man vill se en konstig och rolig film så denna! när den filmen var slut hade vi ett film uppehåll och pratade med max på facebook, jonte på facebook och jacis på skype! roligt roligt! ojojoj!! nu hettar till på filmen!! 

yellow low!

sitter i sängen hos mig efter att ha tacos, liselott sitter vi skrivbordet och mummsar på bilar! vi ska strax ner och se på film! nu kollar vi runt på olika bloggar. tyvärr kom inte hanna hit.. men aja träffar hon ju efter lovet nu ska vi, jag vet inte vad <3 

yippie!

oj oj oj oj vad jag har varit ute idag! jag har planterat blommor, krattat grenar, skördat kockor och potatis? 
ja tänka sig potatis, hahaha onormalt yess! snart kommer liselott, undrar när hannis kommer? snart hoppas vi på iaf! ska fräscha till mig och mitt utseende, byta om. när båda min rockers har kommit ska vi handla till vir middag. middagen idag är tacos! mummsfillibaba hey! vi ska också hyra film, (hahaha höll på att skriva fil!)  nä men ska ta och byta om nu guys... ni får läsa mera senare!
mina najsiga trädgårdsbrallor från girden girl, skön..T

I loving it!

morning darlings! igår var det en rätt rolig, tokig och ledsamdag. men idag ska det bli andra bullar! liselott och hanna kommer hit för att sova över och det kommer bli attans mysigt! underbart, najz, så himla roligt, love ya guys<3 och detta kan jag sitta och säga innan det har hänt, för jag vet att det kommer bli det! 


idag vaknade jag 8.15 med ett ryck! ganska tidigt för att ha somnat runt 00.30. jag bara flög upp. eller överkroppen flög upp! och när ögonen öppnade sig såg jag hur ljust det var i rummet, våren är här. jag vet inte vad sk aha på maj idaj får se. (inte viktigt att veta) ska möta de goa tjejerna på kh runt vet inte, för att hyra film sen blir det buss hem till mig! nu kurrar maggen så får kila ut till köket för att lugna ner den! 
Y
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

vänner

vänner är det finaste man får. så jag vill tacka alla som är mig nära, alla som är bäst eller jag är ju bäst?  jag vill bara berätta att ni betyder sjukt mycket <3

it can be hard

I know how you feel, I know what you mean , I know that you know where you have me. you can trust me, and I also trust you I want you to have the most wonderful time with us two.
from your dearest friend<3

jag tror jag blivit lurad!

ja, jag tror faktiskt det! hahaha!! inte likt mig men men, det är ju 1 april så vad hade jag väntat mig? alldeles nyss kom jag innan för dörren, har varit på torp. Jag köpte två linnen som ni kan se här nedan. de kosta bara 79:- för båda två, billigare än ullared!! helt otroligt! 

linnea den snea

min syrra har fått med mig ut på en spring runda eller vi ska ut och springa. vi sticker ut vid 16.00 då maten lugnat sig, men jag är så suugen på en kaka.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! 
liselott och hanna om ni ser detta kan ni logga in på skype, msn, facebook eller någon runt sex sju, jag behöver prata med er om en funny bunny grej ! 

sweet

nu ska jag skissa till min nya bloggdesign, tack för tipset hanna<3

påsklov - happy easter!

efter att ha gjort sitt sämsta på svenska provet, käkat mackor hos mormor, kutat till bussen, mött andré, hoppat in i en garn affär, tagit 3an med johanna och moa, gått upp för backen, kollat runt på datorn, grejat med annat har jag nu landat här. vid köksbordet med mormors chokladflarn och ett glas kallt mjölk för att fira att påsken, våren och lovet är här. 
dagens: randig tröja - ingen aning
jeans - H&M 
linne - ullared 
sockar - new boby 

ett litet på morgon kanten

morningeveryone! ska klä på mig nu och sedan äta frukost. nu skickar jag bilder från mobilen till datorn. saker jag ska ha till iweb.  se ya!