klappat och klart!

nu kan jag stryka måste listan! nu har jag gjort allt det där. rensa och "städa" i min garderob gå ut virka min mössa
duscha äta ordentligt borsta tänderna städa mitt rum. men nu har jag även beställt kläderna, wiieeeieiei!!! tihi! ja jag vet att jag tjatat idag om min å måste lista men jag har tyvärr inte gjort så mycket mer. eller vill ni att jag ska påminna er om att vi har skola imorgon! blää!! nu är det final i OS hockey herrar USA vs KANADA!! jag vill att USA vinner så Kanada blir snooopna! hahaha! nu ska jag packa gympakläder och kolla spanska läxan grejtans nä.  
me. när uddevalla är som finast. 

nästan klart.

nu har jag bara duscha kvar på listan! det ska jag göra nu. 
efter det ska jag beställa kläderna nedan från H&M, bara det att gladiatorskorna har de slutat sälja. så nu är jag lite sur. men men, jag hittar säkert ännu finare någon annanstans. 
idag har jag gjort det som står på listan, men jag har också kollat på tv, fiskat, ätit pannkakor, segat och varit inne på datorn, lite för mycket. nu ska jag bara virka ett varv på min mössa innan jag duschar. så haj det grajt! 
me.

måsten!

idag måste jag:
  • rensa och "städa" i min garderob
  • gå ut
  • virka klart min mössa
  • duscha
  • äta ordentligt 
  • borsta tänderna 
  • städa mitt rum 
japp det ska jag göra idag! 

drar mig

nu menar jag inte att jag ligger i sängen och drar mig utan att jag ska dra mig ut. får se vad jag hittar på. ja! ta kort ska jag göra, ni kanske får se resultaten senare. som ni vet töade det igår men idag snöade det, vad är det för jävla väder? jag tycker det ska töa hela tiden! men jag förstår inte hur det kan snöa och vara plus grader, sön har vl inte hunnit smälta på vägen ner antagligen. men hör nog senare, eller det gör vi ha det bäst så länge! 
JAG GILLA PAINBRUSH

lite smått

moligoofloifgha! hej!  nu har jag bytt header, hoppas ni gillart! eller jag bryr mig inte om vad ni tycker bara jag gillar det. ja som ni märkt har jag inte skrivit på hela dan, lita latit av mig. 
men idag har jag jobbat på hedern, 
varit på torp och kollat om kläderna fanns, men neej! (får beställa på nätet)
vi har handlat mat också,
tagit kort på snön med mammas gamla goding,
hoppat lunchen, (äcklig mat, nån blandning av matrester blää!) 
gooosat! 
 

talking in the nigth

jag har underhållit hanna på väg hem från tänndalen där hon har spenderat inprincip hela lovet. vi har pratat om allt och ingenting. vi började prata vid 21.22.50 och slutade någon gång runt ett två. vi pratade faktiskt inte så mycket om hur om hade haft det eller vad de hade gjort mer om massa annat som är roligt att prata om.
jag hade tänkt att göra en ny header, den är inte riktigt klar men snart! det är några bilder jag funderar på. 
oh jo en fråga: är det någon som vet hur man han hoppa ner en/två rader utan att texten åker upp när man publicerar? här får ni en bild på lilla ja! 

music på hög nivå!

here's my music! 
mosisss 
Linnea
krafs

muffins

göd mörgön! nu har ja o liselottan kollat på definitely maybe, den var asigt bra! snart kommer hennes mamma hem med ingredienser till de väldigt goda dumlemuffinsarna enligt löttan! det blir säkert gottigt. nu sak jag in på polyvar.com så ha det! 

at lottan's place

haj, hej, tjena! nu är jag hos liselott! vi lyssnar på musik och busar på omegle, eller inte nu men förut. liselott deckar snart. men hon är cool som en mört, nä nu är det jag som är det. man tackar! och vi har kommit fram till att spotify reklamerna är jobbiga. vi löser sudoku, inte vilket som helst utan ett orienteringssuduko! bara för de som är proffs på de då. liselott har virus på läppen! aaaaaaa, nä då cha cha bloggien!
lööövc ya! till liselott tryck här!

äntligen

tjo ho! har varit och ätit på staon men systern o fadern. när vi skulle vi gå från bussen ville linnea gå genom skogen, ja ba okej. men vi märkte snart att det skulle vi inte ha gjort. för det fösta: bakom tennishallen där skogen börjar hade de slängt ner all snö som varit på taket. för det andra: fick vi snö upp till magen, myysigt! nää! för det tredje: skulle det gå mycket fortare att gå runt. så när vi kom in hade snö upp te låren! 
.
nu sitter jag o värmer mig i sängen min med mitt nya soptify! de andra dampa så jag tog bort det! 

morgonpigg

men tjena! morgonpigg som ja ä vaknade ja strax efter sju. sedan dess har jag legat och funderat på vad jar vill köpa för kläder för att fylla mitt sommar förråd. och jag tänkte mig då: 
runt 550 :- blir det! 

mina fingrar!

mjeeee! när jag skriver och håller på med musplattan på datorn, spänner jag fingrarna på högerhand så nu har jag as ont i dom! så imorgon blir det nog inte så mycket data, finger vila. nu ska jag ta något att dricka så ciao!
 

sugen!

jag är suugen på någonting men vet inte vad! något saftigt, lite surt, lite blött lite juice! men, vi har ingen mjee! jag kan ju alltif gå till lina och få sveriges OMTYKTASTE juice. men ne. jag har redan gått där ifrån. så jag nöjer mig med skidskytte. heja sverige, det omtyktaste landet i världen med den omtyktaste juicen! sverige är bäst på att stava! 

polyvore

lina
här har jag tagit fram kläder till lina från ployvore! nu ska vi ut sedan hem! 
lina by mosiss featuring Converse shoes

soona

jao! snar ska lina o ja gå ut och åka pulka! sedan får jag väl ta och traska hem efter två mycket, mycket roliga och underbara dagar! sedan får jag nog ta på mig skorna och gå hem till liselott för att lämna hennes present. efter det ska ja nog ta och kolla min is bana, eller jag vet ju inte om den har blivit is ännu. och när jag kommit in efter det ska jag duscha, göra min dagliga ansiktsmask för att få bort min härliga mur av det man inte vill ha. och efter det ja då blir det mys, blogga och eta! så syns senare ha det gött! 
nä nu får ni denna härliga bild innan datorn dör o m si så där 9 minuter!

ps.

nu har jag besöksrekord på 72 :D ojojojoj första smilisen sen första inlägget! :o andra hahaha! DS.

nu säger vi godnatt!

ja efter all snöskottning, cupcakesbaknde, fototittande, heder pillande, data kikande, busande och framförallt alla roligheter och ord som ni hittar hos lina ska vi dra oss. imorgon vet jag inte vad som händer, det vet man aldrig när man är med lina, ut ska vi i alla fall! tror jag, hahaha! men se you aurond! vet inte hur e stavas!
 

hos lina den bästa!

.... har man skapat den ny hedern för några dar, hahaha! den är bara för göllig! på linas blögg har hon också inskaffat sig en ny heder vet ej om den kommit ut ännu. det är faktiskt det ända vi har gjort idag änn så länge förutom att äta soppa o sääämla, mumms! vi kanske ska dra till affären sedan o köpa ngt. men vi är osäkra på den saken. ni får ha det bät!

snart på väg!

wiiiee nu är jag snart på väg till linadenbästa för att sova över! jag ska bara packa, byta om och ta något för att fylla på mat förrådet. vi ska ha det bäst! eller det har man ju med linadenbästa hahaha! vi ska säkert gå ut så jag får packa termobrallor och jacka. just nu håller jag på med en snöbana ute, jag har precis hällt vatten på den så att den ska stelna och frysa till is! idag är det även lottans födelsedag men det vet ni nog efter all information ni fått här nedan, det är även första dagen idag för hanna i tenndalen att kasta sig ner för skidbackarna med linnea, det är även först gången jag ska sleepa hos lina, det är första gången idag jag har skrivit så här många första gången idag! hahaha ! ha en underbar dag idag! jag skriver mer sedan hos linadenbästa's palce! 
   
TILL LINADENBÄSTA TRYCK DIT PILEN HÄNVISAS > LINADENDBÄSTA

jag ska sjunga till en speciell!

... och denna väldigt mycket speciella person är min bundis, bästis, kompis, vän, mumin, lyssnare, allt, blomma, solståle, hom lyser alltid upp min dag för hon är så go med sina små busiga skämt! denna personen är mycket mycket speciell som ni märk, men det finns bara plats för en. så nu sjunger vi.
Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon skjutas!
ja, då ska hon skjutas!
ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!
oh, när hon har skjutits 
oh, när hon har skjutits
oh, när hon har skjutits på en skottkärra fram!
ja, då ska hon rida
ja, då ska hon rida
ja, då ska hon rida på häst bak oh fram
oh, när hon har ridit
oh, när hon har ridit 
oh, när hon har ridit på en häst bak oh fram 
ja, då ska hon bada 
ja, då ska hon bada
ja, då ska hon bada i ett glas med champaaaaagne
HURRA HURR,; HURRA,HURRA!!!!!!!
GRATTIS PÅ 14 ÅRS DAGEN LISELOTT MIN!!
'
jag älskar min dubbelhaka
HAPPY BIRTHDAY! 
from me! 

pictures from heaven

   

busigt!

hahahahahhihihihihihheheheehehhohohohohoh ojojojojo hhahah! ni ska bara vet, jag har sprungit om kring som en galning och letat efter datan! men vet ni var jag hittade den?! hahahh i badrummet i badkaret! va fan har jag lagt den där för?!

god morgon i vinter kylan

hej hej, god morgon god morgon! har kollat på vintergatan nu avsnitt 5. vaknade idag vid 7 ungefär så jag är lite seg. soona blir det frukost, macka och mjölk med oboy. det ska bli gött. senare ska jag ut och skotta det som har blivit igensnöat. inte fullt lika mysigt som att de på vintergatan i sängen min. os i går riktigt stolt över de svenska herrarna 1 och 3 i skiathlon! de andra grenarna är jag inte imponerad. jaja hoppas ni sov gött alla fall!  
     
mucho mucho  grande snö 

klocka

klockan är nu noll noll punkt noll ett femtionio. 

flummigt

ligger i sängen och ser knappt vad jag skriver, ögonlocken far upp och ner hela tiden. just nu snackar jag med jjontiee som han kallar sig själv för på msn. snackar inte om nåe speciellt. när jag stänger av datorn som kommer ske om några tag ska jag somna in i en vinter dröm. i morgon blir det ännu mera skotta och ännu mera snö. det blir också träning tror jao. får se. men drömsöttvöknablött eranmua!

styrka

jag kom på att jag måste träna idag, jag har ju skottat men jag känner mig uppblåst eller vad man ska kalla det så jag ska skaka mig av med det om en liten stund ska bara samla poeng till mer-trafik. bloggar nog mer sedan! hoppas ni har det bra!

det blåser inget inne

hej hej! har kommit in efter snöskottningen,det blåser as mycket blää! det blev ingen snökoja det orkade jag inte med. men skottat har jag gjort för fullt så nu ska jag belöna mig med kakkalas! mummans! och så ska jag spela sims jag ska göra en familj till huset jag byggde sist. det var då jag byggde källare. eller jag byggde två hus ett stort och ett litet  så nu ska det bli familj till det lilla huset. ikväll blir det väl os i vancouver (oväntat hahaha!) och glöm inte kolla min vänners bloggar nedanför!  love them all <3 

bytt

nu har jag switchat mellan olika bakgrunder men tillslut hittade jag denna fräcka! tycker jao. så detta här kommer nog vara ett tag till. nu ska ja ut och skotta, inte en favorit. efter det sak jag bygga en snö koja! den kommer att bli stor! för nu har det blivit en stor snödriva av den snöhögen vi har på parkeringen. nä nu ska jag klä på ytterkläder och kila ut!  ha det alla tappra snöskottare! 
 

blogs

bloggar: http://lottatotta.blogg.se  http://shakeyshakey.blogg.se http://lisaclaeson.blogg.se http://bellapellas.blogg.se http://eelinhellberg.blogg.se http://emmamyrehag.blogg.se http://aannagyllensten.blogg.se http://inaastrandh.blogg.se http://bellalarsson.blogg.se http://linaloveli.blogg.se http://aamandamattson.blogg.se http://madeleiiinegustafsson.blogg.se http://elinnatalie.blogg.se #mce_temp_url#

nytt nytt nytt

ja nu har jag ändrat lite. både header och bakgrund! snyggt? det tycker jag i alla fall. men det blåa komentarlapparna tycket jag inte om. imorgon ska jag sova hos alice kul ska det bli! idag har det varit en väldigt "upp och ner vändig dag" mycket har hänt utan menig. men ha det bäst jag älskar dig!  

det kommer bli bäst

bara så du vet, det kommer bli bättre än bäst. det vet jag.

gå dag idag

haalllå! idga ska jag gå till skolan, lite knasigt va? i detta väder men sån ä ja! ska gå om se så sär en tjugo minuter en halv timme. det ska bli mysigt! funderar på om jag ska ta ett paraply med mig... får se. Är stel i kroppen sedan gårdagens strapatser, har inte sprungit sedan vinter rajset för flera veckor sedan. annars idag vet jag inte vad som händer, jo det ska SNÖA.    

hemmalalaal

kom hem halv åtta och nu är det vancouver som vanligt! i like it! det går fail för sverige hahaha! men men anja den fightern senare förstår ni ska hon åka någon blandat skit inte vet jag vad det heter. Idag i skolan hade vi idrott på för första gången på länge och så ska vi ha volleyboll, man ba... o precis vad man önskat, nää! jag ville ju ha en fart fylld jobbig gympa. men sådan tur var var det jobbigt att springa i snöstormen. 
 

hemma nu

nu har jag precis kommit hem. jag har varit hos mormor. idag i skolan har jag hjälpt madde med sin nya blogg kolla den > http://madeleiiinegustafsson.blogg.se < och har även hjälpt elin och elin och anna med > http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=mosiss < he det bra kanske ska träna snart blää!! 

glasformningsmaskin

sitter i klassrummet med elin bredvid och skriver om glasflaskans resa. det går inte framåt. är det någon som vet hur man formar glasflaskor?

hanna!

VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG! VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG! DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR HANNAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA! GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN! 

ojsan!

tihi! nu var det lite längesedan jag skrev! men men  jag har inte haft lust eller ork snarare sagt. har haft mycket på siståne. nu kollar jag som vanlig på os i  vancouver, go sverige go go, go sverige! heja kalla heja ferry! nu är det bara curling, hockey, störtlopp, slalom, sprint, lång, kort medel och alla andra sporter vi ska spöa norge i! jag har faktiskt spelat sims nu två days in raids och jag har bara byggt hus! det är roligast. jag har byggt hus med källare på sims 2 faktiskt. ett hus som blev liiite för stort. och ett lagom som är lite mindre, hade tänkt att göra en familj till det. några namnförslag? 
nu är det så att malin min bästevän har dragit USA! hoppas att hon har det bra! har du det? och vi hoppas också att hon har det bäst, roligas och soligast! idag har jag åkt en mil skidor så nu är jag trött och ny duschad. och förra helgen åkte jag 1,2 mil på näset, idag åkte vi vid bjursjön. nä nu räcker det med text bara en mening till: på lovet ska jag sova över hos lina och i morgon fyller hanna och på måndag fyller liselott 14 år så grattis till de nya fjortisarna! 

bad feeling.



mummsigt

hej hej hej! jag har nu tryckt i mig en stor rulltårtebit, en drömrullis för att vara exakt. nu är jag framför tv och i den åker det skidåkare, skridskoåkare, curlingspelare och linnea sitter bredvid och lyssnar på knasig musik. en sak jag är glad över att det snart är lov! tihi kuligt ska det bli då. jag håller också på med engelskan för vi har ju prov imorgon! o just det jag måste be mamma skriva utvärdering om min maträtt, det får jag göra nu! I skolan idag på musiken hahaha skrev jag och madde historia i bra musik våran lördag låt kommer här men dock bara i text! 

LÖRDAG

 

Det finns en dag i veckan som är jätte bra

Den börjar på L och slutar på ördag

Denna dag är fantastisk, fin o underbar

KLAPP PÅ GITARR 

 

Det är löördag i dag och det är mysarnas dag

Det är löördag idag och det är bättre än bra

 

Man kan mysa olika i olika hem, men hos oss är det alltid filmkväll

MELLANSPEL

 

När man ser på filmer om mys och romans, vill man ha en bulle med glans

BUUUULLLE

 

Det är löördag i dag och det är mysarnas dag

Det är löördag idag och det är bättre än bra

 

 PS. inte riktigt klar ännu! DS.


fan

kameran blev sold inom loppet på 5 timmar. jag hann bara fråga från när kameran var köpt. sug you

moha ha ha

nu så kanske kanske kanske kanske kanske jag ska köpa en begagnad Nikon D90! jag får med kamerahuset förstås, två objektiv, 2-4 minneskort, stativ, en nikon fjärrutlösare, kameraväska och väska till stativet! för bara 12 400 kr, men det stod att han kunde pruta! men med hur mycket vet jag inte. jag hoppas att han kan pruta mycket, men jag har mejlat han fredrik som han hette och frågat hur gammal kameran är och frågat hur långt ner han kan gå i pris! jag är lycklig 

nu har jag fattat

hallo! nu har jag äntligen fattat det där pågående och enkel presens! är jag inte bara bäst? hahaha ja jag vet jag är trögfattad men paulina är bar sämst på att förklara. så nu har min dundersköna morsa hjälpt mig. hon är inte speciellt bra hon heller på engelska men hon förklarar bra i alla fall. nu kollar jag på os i vancouver, och jag har tagit en bit av den drömrulltårta jag bakade förut i dag. annars idag har jag åkt 12 km skidor, från näset till kåtan till herrestugan och tillbaka. så nu ska jag ladda upp batterierna. jag ska också göra no läxan. så ha det!

glad alla hjärtans dag

ja ha en underbar dag idag önskar jag!

vad händer idag?

tjao!  nu halv ligger jag i min säng och skriver till er! idag ska jag åka skidor tror jag om ingen kompis ringer och räddar mig! jag ska snart äta frukost och snart baka någonting men vad? muffins, det var längesedan, rulltårta, ja drömrulltårta! min favorit! det blir as grymt! här får ni bilder från igår när jag gjorde hemkunskaps uppgiften:

.

i bland känns allt för mycket. eller att man är för mycket och det andra för litet. för litet för att förstå vad man menar, för litet för att lyssna, för litet för att bry sig, för litet för att orka bry sig... finns jag finns jag inte? finns gör jag nog men som ett moment man inte vill ha. inte vill se inte vill veta av. är det så? det känns så. ingen svarar vad man gör inget händer. man är som en fluga som man vill slå ihjäl, fläcka sönder, bi av med. 

sagt det förr men jag säger det igen

jag somnar när jag ser på melodifestivalen. 
i'm so 2 cool 4 school

jao!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=mosiss

bilder!

så här glad är jag bara när jag vill var det!

fryser

it's cold auurond me, the night is lonng i'm the lonly one 
the mooon is dancingg lalal la lalla la  la could live to morrow oo yhee vad jag saknar lina!

min hjärna har slocknat

hej just nu fattar jag ingen ting, matten går sug, och jag sitter på sängkanten och orkar inte lägga mig. på spanska provet var det kul alla satt och prata med varandra så det man inte fatta fattade man tillslut typ. jag och natta är bara så bäst på spanska asså. idag har jag sett på farsan den rekommenderar jag verkligen! hahaha roligaste film på länge! idag skulle jag kanske vara med hanna men det blev inte så för hon kom på att hon skulle vara men linnean. man snart så kommer en tid även för mig. en tid då man ska ha skoj och leva livet fullt ut till finger slash tårtopparna. oj! klockan är 00.05 tihi vad tv:n busar med mig. just nu funderar jag på vilken bild jag ska lägga upp. en från förra året blir det god natt! söv sött vökna vött mina kissapor!

miniskidor!

idag har jag och pappa åkt t fat och miniskidor! vi gjorde en slalom bana och gissa vem som hade bästa tiden! om inte pappa... hahaha jag ramlade bara ett få tal gånger *host* men men! jag är ingen dålig förlorare så grattis pappa! *fan!* nu blir det på spåret tut tut soffan here I come! 
eran sötaste mois!  

glass, urban och härliga toner från liselott!

yellowpellow alle sammans! jag o lottatottan spelar urben en inte nua, vi åt glass till detta äventyr. nu har liselott precis dragit några ackord på den härligt stämda gitarren. 

fattar inte hur man länkar. jag är inte teknisk

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=mosiss en bra sida för att öka din statistik/läsare!

hahahaha!

I LIKE IT!

tips!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/viewref.cgi

nu ska jag snart vakna till!

god morgon, och hör mig sjunga glatt god morgon! hej hej tja är trött men det gör inget för snart vaknar jag nog till riktigt ordentligt. vi har ju matte tills idag och gissa vem som inte har gjort den? ajaja igår i sunne var det redigt kul! jag tyckte det var skoj att åka de röda backarna och de blåa för de var längst. men som alltid är det skoj att åka i skoogen! hahah och se alla ramla! fast jag ska inte säga något! hahaha! i går gick jag och la mig typ vid halv nio, så tidigt har jag inte lagt mig på länge, så jäkla trött var jag men går man upp halv fem så! 
I'm gonna write later!

sista klottret innan Sunne.

ja detta blir sista inlägget för idag och i morgon. i morn bär det ju iväg runt klockan 06.15 till Sunne. så idag har gjort i ordning det sista: stekt våfflor, lagt fram kläder, mössa, vantar och lagt ner ombyte. vem vill sitta i en varm buss med svettiga skidkläder? inte jag i alla fall! annars idag har jag varit ute och hoppat i snön! okcå har jag gjort läxorna. både svenska och tekniken! visst är jag duktig? men see ya om one day!
  
en gammal bild jaj hittade bland "mobilbilder" 

förlåt mig kultur Sverige

förlåt men melodifestivalen är nog det töntigaste jag har sett! ingen humor, inga bra låta, kassa konferencier!! otrolig otroligt otroligt BOOORING! jag dör. mamma kom nämligen och bytte till reprisen av "festivalen" mitt uppe i phineas och ferb program. jag att och kollade en stund.... men jag stod inte ut och flydde fort som attan innan anders bblbla bla skulle börja sjunga! och när mamma kom upp till mig för att hjälpa mig, börjar hon idylliskt sjunga på någon ny funnen "dansbandslåt" från "festivalen"!! nu dog jag igen. 

oh hej tjena

hallo du! nu ska jag sova. idag har det varit en rolig dag. jag har: fuskat med läxorna, packat till sunne, köpt philadelphiaost, bakat cheeskake, varit ute och brottats med linnea, hyrt två filmer, tagit bussen fast skulle gå, sett på en av filmerna, sett början på mesmelidifestivalen, som jag sedan bytte ut mot filmen. detta har hänt, i morgon händer: öva seriöst på proven, packa det sista till sunne, göra våfflor till sunne, gå ut och öva på proven/läxorna!
ha det gött, hej!
en sötig bild!

jag är kräsen.

tihi! mamma har köpt jackor och termobyxor till mig flera gånger och alltid så har jag sagt att det sitter fult eller är fult. så idag ska vi åka och lämna tillbaks jacka och byxa. busig dom jag är. jag såg ut som ett päron! får se om jag hittar en snygg jacka till brallorna för dom vill jag nog behålla faktiskt. jackan var snygg men den satt för jävligt rent ut sagt eller så var jag trött igår och orkade inte med mer!   

trögt.

det finns personer som inte fattar att man fattar. kort sammanfattning om en härlig grej.

hos liselott

en bild som inte är tagen idag!
hej hej är hos liselott! har spelat urban sedan vi kom hem kul kuligt bara det att lottan är lite bättre än vad jag är. nu har vi ätit kyckling med rotsaker och det var gott gottigt. idag i skolan var det tråkiga ämnen men roliga lektioner! hahaha det blir så när man sitter vid just roliga typer! när jag har dragit mig hem så ska jag duscha och öva på både spanska engelska och so. (som igår). idag fick vi tillbaka matteproven och jag hade inte ett enda fel! 6 st ok+ och 2 ok, så 13 37!  undrar hur det gick för lottan hur gick det för er??  ciao bela!

vaknat

nu har jag vaknat av min skrikande väckarklocka. den är svår att inte höra den kan jag säga. idag ska jag ta med mig snoddas kakan jag och alice bakade i onsdags till skolan. vi ska ha fredags mys i spanskan och denna gången var det vår tur att baka! hoppas det smakar! klockan är nu 06.42 och jag funderar på om vi har någon läxa i spanska n men det har vi inte för att vi har prov nästa fredag. hej då!   
ohh yehh vad jag bjuder på mig själv!

ett sista inlägg för idag

god natt för nu ska jag lägga mig, men inte sova! jag ska nämligen söka upp om pengarna som vi betalat i skatt går först till staten och sedan till kommunen och landstinget. eller att pengarna går direkt till kommunen och landstinget. jag har inte fattat det ännu. ochi nte heller det där med departement och själv blblaablabl bla blaet. tihi så good am I
min utstyrsel i morgon blir mörka jeans linne/t-shirt och kofta/tröja vi får se. fast ni kanske inte bryr er om vad jag har på mig, men efter som alla andra skriver det så. men jag lägger för böveln inte upp någon bild! hahaha! se you to molow!

några saker jag har glömt.

jag har glömt: so provet, spanska provet och matte läxan.  

uppe extra tidigt

tjena! idag gick jag upp 06.00 för att jag ska göra engelska läxan. orkade inte göra den i går kväll. den är ju tills idag så jag får slänga ihop någonting med min engelska. ska skriva tio frågor om någon text "acid rain" har inte ens läst den så får ta och sätta fart ska vara klar vid sju för då sa jag äta deasyuno eller hur det stavs, frukost i alla fall! 

statistiken ska vi inte tala om.

ja, statistiken går ju sådär. i förr går och i går upp i taket, nu ner i braket! ja ja. nog om mitt tjat om det. jag undrar om det går något bra på tv i kväll, vet ni? ni en sak i alla fall, att jag varit sjuk. känner mig inte riktigt botat ännu med det kommer nog med tiden. en annan sak jag undrar är om ni vet några skojsiga bloggar som jag kan läsa? jag har ju massor men vill ha MER. ohhhh älska mer, älska mer! ÄLSKA MER! mer är gott. hahaha. en grej jag kom  är att  varje gång (nästan) jag skriver så ska jag alltid äta efter. eller så har jag precis ätit! men love yaa.
just det så glömsk man kan va! jag har ju varit med alice idag och bakat snoddas tills på fredag. då ska vi ha spanska myyys!!
slänger in en härlig bild på bundisen för att jag saknar att vara med henne!!

breadlovers

hahaha har precis ätit soppa i skolan och bröd till! jag och lina är breadlovers! vi käkaj massoj med bjöd till soppjan! gott är det. nu sitter jag bredvid alice och kom just på att hon ska med till sunne! härliga tider det kommer att bli. men ska dra till spanskan nu börjar om fem minuter. tar sällskap med alice.   

jag hatar NO

jag hatar NO, bar så ni vet.

frukost time

nu har jag bytt header. vad tycks? den matchar i alla fall mer än den förra. idag är det onsdag och idah har vi bild! då ska jag fortsätta med linoleum trycket. gröper ut en tjej som kastar skräp i naturen istället för papperskorgen som är precis bakom henne. gumma lilla flicka! vi har språk idag och vi har tjugoen jobbiga glosor. eller dom var rätt lätta men att komma ihåg stavningen är lite värre! jag funderar på vad jag ska ta på mig. jag ska ha tights men till? något mysigt en skor tröja med något under. eller något helt annat får se!  
i like it!

sista minuten

hej hej detta blir kort innan datorn dör. har checkat tv nu det sista och ska dricka lite nu. i morgon skriver jag som vanligt då och då så ni inte blir läs lösa. får se vad jag ska hitta på i morgon kanske hänger med någon hem who knows? Gud knows you know!

min blogg er bibel

hallo hade tänkt att byta header det matchar inte riktigt med färgerna, så vad tycker ni jag ska göra? en färgglad, både och, eller svartvit eller i mörka färger, ljusa färger, klara färger, GE MIG FÖRSLAG!! men får ta och klura på det. har faktiskt gjort klart hemuppgiften! jag är 1337! såg faktiskt en blogg som hette 1337 den var inte s fin. ni kanske undrar vad överskriften handlar om? men det är ju så jag får fler och fler läsare varje dag!!! jippi! jo en ska till en ny serie av vinter gatan har börjat och igår satt jag och glutta på de två första. ska se om det kommit några till. sedan blir det hal åtta hos mig därefter mästarnas mästare. haha stefan holm är för go för han sk googla på allting! men ciao ska gå och googla på allting nu!!

hemstudiedag

hello halli hola! hej. sitter och kollar på tv. men ska ju göra uppgiften om miljömärkena. jag är busig! idag slutade vi vid lunch det var skönt. igår i skolan var det äckligt för albin skvätte blod på golv och skåp! bläää!!! och vissa fick blod på kläderna, jag spyyr!! hahaha idag när jag skulle gå på buss 3 gick jag på buss 6 så jag åkte bort mot monalisa's så jag fick hoppa av!!
   

I'm happy

jag är glad för nu är mitt statistikrekord på 26 vad gör jag? är jag inte bara bäst hahah! (för att var mig då)hoppas det fortsätter så! men sak som inte gjorde mig glad var att hanna var hemma i från skolan i går, hoppas hon kommer idag.
love ya!

litet

tjoo bre! tja vad händer? hos mig är det i alle fall frukost på G. sedan blir de en halv hemstudiedag wiie på det, nä. 

snabbt

en fråga. är det också en svart ruta runt det fält där ni skriver (för er dom har mac)? SVARA! jag blir tokig på den!

pyjamas byte

eftersom det är 1 februari idag ska jag byta pyjamas. så i en månad fram över ska jag sova i shorts och t-shirt! härliga tider. nu ska jag se om jag kan komma på någon läxa jag ska göra! vad har vi för några, någon som vet? 
får kolla fronter. 

"datahörnan"

sitter här vid mitt skåp i skolan. bredvid mig har jag amanda m och lisa. vi bloggar lite och här kommer de bloggar jag brukar lesa! aamandamatsson.blogg.se lisaclaeson.blogg.se lottatotta.blogg.se shakeyshake.blogg.se emmamyrehag.blogg.se idaericson.blogg.se eelinhellberg.blogg.se aannagyllensten.blogg.se bellaalarsson.blogg.se linaloveli.blogg.se inaastrandh.blogg.se bellapellas.blogg.se amandacamillaa.blogg.se vet inte om det är några fler skriver de sedan i såna falla!

morning!

god morgon gott folk och välkomna till mig och min blogg. i dag ska vi besöka skolan och intervjua några elever. vi ska ta redda på hur deras mat, lektioner, arbetsro och andra saker är och fungerar! 
ehh ja, det där kom bara ur hjärnan. to day have we gymnastic och andra olika grejer men det roligaste kommer va att meeta alla, fann va kul! nu ska jag dra mig från min säng och klä på mig. det blir nog tights me mjukis utan på och till detta blir det linne och skjorta!