ses om ett tag

nä nu skiter jag i det här.. jag är blogg fri.

nu är man igång igen!

heeej på er! nu har jag och liselott kommit hem från o-camp! vi har haft det jätterologt.. vi har träffat på go men också väldigt annorlunda personer! skriver mer senare!

nu blir det inge mer

npp detta blir sist inlägget för veckan eller på torsdag kommer jag hem så inte riktigt. ska först nu åka til orust och springa KM sen blir det snabbt hem till liselott och sedan iväg till o-camp! 

ha det bäst flodhäst!

just det..

kommer inte skriva på 6 dar eller vad det nu blir!

btw: KM i orientering imorn :)

nu drar vi..

.. eller imorgon så drar jag och gullefisen liselott te o-camp! ett o-troligt kul läger!!! det är i hökensås och det ska bli solsken varenda dag! tummen upp för det.. eller hur?! jag tror vi kommer ha det mega bra alldeles FF. det ska bli jättekul, att få träffa nya kompisar och "leka", träna och göra det just med dig.. hur bra får det lova att bli?!


hahahhaha!! hur snygga fpr man lov att vara ?

i've got tears in my eyes

and now you wonder why? 

beacuse tomorrow one of my best friend is going to England.. and I'm gonna miss her sooooo fucking much! you know three weeks is a long time. what am I gonna do? answer me.. plz!!

ja nu är det så att hanna, min hög av pytt i panna ska åka till england, till hastings, bort från mig och alla andra. inte kul! men stark som jag är ska jag nog klara mig. jag hoppas att du kommer att ha det super där snett sydväster ut. och jag hoppas att du kommer sakna mig lika mycket som jag kommer sakna dig.. (saknar dig redan)jag hoppas också att du kommer trivas och lära dig mycket engelska... fast du är ju redan grym så hur det skulle gå till det vet jag inte?!

ha en trevlig resa önskar din lilla hög av moskluttar! 




i wanna be

I WANNA BE A BILLIONAIRE SO FUCKING BAD, BUY ALL THOSE

THINGS I NEVER HAD


Bröllop





















 


nu du!

VATTENKRIIG!!
ett smakprov av hannas berömda hjulning
tack så himla mycket för en fullspäckad övernattning! :D <3

right now

laddar in bilder till datorn.. brb

hej hej!

sitter bara hemma och degar nu.. om e timme ska vi åka till träningen, den är på lindesnäs. så det blir bada sen :) 

hos amanda var det toppen!  vi badade och hade vattenkrig och massa annat sköj! hon lärde mig att att göra en "flickis" = flick flack... jag kan typ! hon är bara bäst på att lära! ida hon kan också nästan! hanna hon.. jaa vad gjorde du för för nåra snurr hopp hjulningar, eller dina hjulningar när du hade korta armar!! hahahahaha!!! fy fn! thank you everybody!  

bilder kommer ikväll.. det kommer även bilder ifrån annas och lars bröllop :)

Detta fält måste fyllas i

nu är det snart dags för mig att se på sommarlov.. missade igår. nu skissar jag på min ny design, hmm det går inte så brao. mamma bakar bullar och bröd yummie! eller de är till anna o lars. detta blir lita kort men vi hörs senare under dagen! 

så kan det gå om man eker med gimp.

jag är tbx!

jag har nu kommit hem ifrån träning och liselott. jag och liselott hr shteeeekt hela dan, det gjorde vi medan vi vi spelade kort och barngeni. vi gick te db (dalaberg) och köpte jortgöbbar, fast de flesta smakade diskmedel :(  

på träningen sprang jag en lätt bana, en gul en! jag tränade mest löpning men det var skeetajobbigt för det var över kuperade ängar blöö. men iaf banan var 3.4 kilometer och jag hade 27.53 minuter. det blir no sista för idag det här men imorgon är det som sagt bröllop kl 17.00 och direktefter det blir det te att åka ut till ammenäs till amanda där blir det övernattning!!! :D

vi hörs, vi ses, vi jag vet inte vad :)
en lite hackspett, tagen av moi

btw... i'm going to liselott

nu drar jag till liselott! efter det blir det träning = ingen uppdatering för än ikväll. 

-vi ses!

hello buddies

god morgon på er! just nu klurar jag på en ny design till en ny blogg! ja just det jag ska förflytta mig till ett nytt namn.. hihihi ska bara komma på det först! idag ska jag läsa, hänga tvätt och vattna blommor.. jag kommer ju göra massa annat också, men det ska jag göra! imorgon är det bröllop, min kusin ska gifta sig.. hon som tog studenten. 

nu ska jag äta frukost ciao!

i'm saying good night

god natt mina kära runt 15 läsare, hoppas ni har haft en gooda dag, det har jag..

- jag har haft sovmorgon
- jag har städat/möblerat om
-lärt mig lite nya gimp-saker
- cyklat moutainbike
- rensat gräs
- fotograferat lite
- och alt annat man brukar göra, men läse det får jag göra imorgon


sommarkänslor..

… i bilder












there you have!



my rooom

har nu städad, så den punkten är avprickad på listan! jag har möblerat om också!

först hade jag så här..


nu har jag så här..


fast när pappa kommer hem måste han såga av skrivbordet för det är för långt, då kommer det att se ut så här..




så där! ska lägga in lita sommarkänslor senare.

att göra

idag har jag tre saker jag ska göra..
- läsa ut min bok medan jag solar
- städa mitt rum
- cykla mountainbike

fast nu ska jag äta frukost, sedan blir det läsning!


god natt från oss!

skulle bara kika in och säga hej..

-hej


mountainbike :)

tjena! Åkte till torpköpcenrum med familjen, linnea skulle lämna in sin dator på lagning. skärmen har damp. mamma skulle handla bladlösspray och jag och pappa skulle cykla hem där i från :) först cyklade vi upp till klämman (uis klubbstuga), sedan cyklade vi in i skogen och ner för världens stenigaste, rostigaste och knäliga läskiga backe, men jag kom ner utan att ha vurpat en enda gång! men iaf så cyklade vi in på en jätte mysig stig.. den var lummig och go, hahaha det var fint kan man säga! vi kom ut bakom malins hus, där stod ho och kratta gräs.. sen var det mest bara utför, förutom backan uppför bodelebäcken.

nu har jag precis ätit och ska ut och hjälpa pappa.. snart är växthuset klart! :D
see you soon!


my red little shoe

speltajm

sitter här med liselott och vi spelar qube, hanna har åkte hem, hon skulle sälja GT. det går inte så bra för mig, jag får bara teknikfrågor hela tiden. nu väntar på att seaside hotel ska börja, det börjar om 0 minuter. 


HAHAHAHAHAHAHA!!!

hahahahha!! jag tror jag dör men lilla jacko är nog tänd på mig! jag låg på golvet framför datorn så anfaller han mig bak i från!! haahha!! jag och liselott dog av skratt!! fast nu är ahn tänd på allting! 


det känns som en evighet!

halloja! det blev såhär istället... vi kunde inte vara hos liselott, vi kunde inte vara hos hanna, men vi kunde vara hos mig! väntar vi väntar nu på hanna, och innom vi ingår jag och liselott. lajs kunde inte komma.. tummen ner för det!
de här fina bilderna är mycket gamla! se och njut, det är jag hanna och liselott:D  

inget ja kan göra något åt nu

godmorgon. efter en riktigt annorlunda kväll igår är jag nu vaken och ny borstad på tänderna. ikväll tuffar man iväg till hanna där jag, hanna, lis och lajs ska inviga sommarlovet! det blir grillning och allmänt mysigt! hoppas det inte blåser eller regnar bara!  -puss!


Filmkväll :D

först, vem är detta?
Postat av: WIIIIIEEEEHOOOOO!!!!
Vilken skön sång! Jag tyckte faktiskt att en viss "Hnmfjgkflmgn" Förstörde hela grejen, när vi skulle låta som en röst så kom denna person och ja... Hade inte en likadan röst.. Men nu är det ialla fall sommar lov!
Kram på dig Mosis!





så här sjunger vi!


50MM4R10V

just det nu är det sommar lov och jag can't believe it!  har ätit pannacotta men jordgubbar, ska äta upp resterna av gubbarna senare. på skolavslutningen sjöng vi som sagt california dreaming' det gick la sådär, vi kunde ju inte låten typ. ni ser ju här nere som det lät :) eller ni får vänta 40 minuter, det laddar förstår ni! 


me right now!

nästan live :)

några timmar tidigare skrev jag detta.

go eftermiddag, bara för att jag vaknade 20 minuter innan skolan började så fick ajh tio minuter på mig att göra fika, packa, klä på mig mm cykla till skolan på 10 minuter och komma fran när vi börjar med en morgonfrisyr som helst gärna vill spy på. så ska vi så klart inte på någon utflykt! eller om man ville men det var ju inget hyggligt väder precis. så det blev film istället - alice i underlandet. 

nu träning och btw imorgon är det skolavslutning!

a ring

mitt smycketräd som jag gjorde i träslöjden
i know bilden är rak

kakor det har jag köpt

halloj. har inte skrivit på ett tag. igår skulle jag ha tränat men det regnade och jag var trött efter i förrgår. men imorgon blir det istället! imorgon blir det även städning i klassrummen/korridoren och utedag till skeppsviken. mysigt skare bli :) får cykla själv imorgon till skolan hoppas jag inte dör av alla slangas som ligger utslängda som gör att cykeln halkar omkull helatin! dom har verkligen lyckats med det!

btw; jordgubbar står överst på listan,  

random bild från egypten

lägret = sömnlöst!

lägret var det roligaste på länge! när vi hade redovisat vi examen åkte vi till väne-ryr. där stuvade vi in alla våra grejer i en trång liten illaluktande stuga. efter det hade vi tipspromenad, mitt lag blev tvåa! sedan badade vi i en stinkande sjö och när vi hade torkat av oss "leran" traskade jag och liselott till en lekplats men sedan tillbaka te stugan. nu var det maaaaaaaaat! vi hade inte ätit sedan 12 och nu var klockan typ 20.30? en hamburgar och en korv det satt fint!

nu var det fotbollsmatch, fast inte så länge det blev mest snack med tjejerna :D när vi hade spelat lite kort och myst lite skulle vi se på bio i ett hus längre bort det blev avatar och massa popcorn på golvet :) den är jättebra den filmen! men det roliga var efter vi hade sett på filmen och några hade kryp ner i sovsäckarna, men så sitter vi ?( amanda m, amandaf, isabel, liselott, lisa, hanna, frida, ida e, bea, ina, o så var de säkert fler. men vissa av oss smög ut och spran in i gen, men sedan hoppade jag, amanda m, lisa, frida och ina ut och sparng bort över gräsplanen till andra stugan där några andra låg så såg föräldrarna det och gick efter oss, så vi sparng in i skogen och det var kolsvart å vi såg ingenting! så kom de och lyste med ficklampa men de såg oss inte men tillslut gick vi tillbaka o då såg se odss men då märkte vi att frida var borta! men hon kom fram, sedan somnade vi inte typ för än fyra fem! 

love it!

sovmorgon?

nää det blev inte riktigt så.. är in bra på sådant där. vaknade för 45 minutersen typ, och ska cykla till skolan vid 9. ska öva på exmen. btw fem dagar till sommarlov!

lilla bosse!

unionsmästare.. vem blev det egentligen?

ja vem blev det om inte jag!!!! jag är bara för bra, jag tror jag dör! nej då.. stay alive you know. bohusländal tjallalalala bohusländal tjalalalallala... vi vann ju också stafetten! jag är så grym, ups! vi är så grymma!!!  första gången ever! julia sprang första sträckan, kom in som 8 växla till mattias, han kom in som 1 jag ahhhh tat lugnt nu! jag springer med en göteborgs tjej men hon tappar mig på väg till startpugnten så jag springer ensam och övergiven och drar visst iväg men tre minuter :C kom då in 3 min för de andra som etta, växlar till victor och han drar ifrån ännu mer vi vann men 5 minuter, vi bara ääägde söönder. vi inte var ett hot!  liselott ville inte springa stafett men på individuella så sprang ho o det gick inte bra. malins lag kom 25!  av 46 :D  håll utkik i  bohusläningen! 

imorgon har vi sovmorgon, men jag ska till skolan typ 1 + 1/2 timme innan för jag ska göra klart mitt smyckesträd i slöjden. men får sovmorgon ändå :D ska packa till lägret också som vi ska ha efter examen, (vi ska hålla ett 20 min långt tal då!! måste öva en gång till!!) ska bli bara det att det ska regna, men sån är vi ju vana med vi fridaelever i 7an.




nyaste


clothes

shorts - mammas
tights - lindex
tunika - egypten

StuDeNteN!


busigt!

snart är det rast och jag jobbar inte, ingen lärare soft  :)

forget it

bild på dagens klädval

skjorta: g-kås
linne: H&M
tights: åhlens

visgeneratorn!

sitter och lyssnar på låtar som iprens visgenerator har gjort.. inte så bra men men, just nu sjunger han om mig :) 
hahaha! har varit iväg och köpt myrr. växthuset kryllar av svartmyror. uew! men nu ska de bort.. 
lyssna och njut! :P




hehe..

.. har inte skrivit på ett tag, ooops! ne men ni klarar er allt :) har varit och sprungit stafett nu och det gick la okej.. har paj knä + att jag hängde josefin som springer sjukt  b r a !! totalt blev i 6:a. men hela sako-serien vann jag :C
är jag inte bara bäst! host skulle sprungit d16 istället för d14 inte konstigt att ja vann hehe! 

idag hade vi en halv utedag det var mysigt, vi spelade fotboll och stekte bröd och svettades i hettan. nu blir det en macka ellle ngt... ciao moigoi!