time to go to bed.

detta blir sista för idag. nu på senaste tiden har jag inte gjort så mycket. målat ägg och planterat lite frön. imorgon slutar vi tidigt jag kanske äter i skolan får se vad det blir för mat.. vi ska svenska prov också så ska kolla igenom lite nu, jag kan nog tillräckligt! nu ska jag mumms i mig något litet för att sedan borsta tänderna. love you all <3

three words can mean so much - I LOVE YOU

yasterdaysoutfit

i'm sorry..

...that I didn't wrote , but i didn't want to.  

fräscht, nytt och najs

voff!

stavmixern

idag såg jag ett ljus, ett ljus som strålade ner på vår stavmixer när jag kom hem. jag tog tag i den och ljuset föll på mig med, ja är the stavmixerwoman! hahaha!! skoja bara. nu ändra ljuset riktning och lös på kylskåpet, jag tog fram yoghurt och bär. nu omvandlade jag mig till en halv sockerbit och hoppade ner i filen och mixen började mixa automatiskt! hahaha! jag skoja... igen. 
I love you all, best wishes /moa :C

VARNING!

varning, varning, varning!! jag kommer att byta blogg, när jag har fixat designen! och jag ber er att kolla den när ned är klar och följa den och inte denna skiten! men det sker snart så jag varnar i förväg! 

hurry up moa!

god morgon! ska klä på mig nu och sedan ska jag borsta tänderna och klä på mig ytterkläder för att gå till bussen. idag har vi:
mentorstid 
musik
idrott 
bild
matte 
en rätt så go dag ändå, imorgon är vi ledig men vi är inte sysslolösa för det är hemstudiedag och vi ska även åka till mormor då!  vrför skriver jag om i morgon? efter skolan ska vid 18.00 är det träning (joggning) vi friskis och svettis, det ska också bli kul! nä nu måste jag drasi! 

nothing to do

hej igen! sitter i sängen men ska snart bege mig ner för att kolla på ballar av stål. ska bli kul! så på wipe out nyss hahaha så himla bäst! i morgon har vi bild en vet inte om man ska vara klar med bild uppgiften till dess.. vi får se då jag har inte mycket kvar i så fall. klockan är nu 21.01 bara så ni vet. just nu  känner jag mig tjock för jag har proppat i mig allt för onyttigt.. men chips är gott! jag har börjat på en ny bok för er som ville veta "kitty och den gyllene kolibrin" den fick jag faktiskt av mormor hahaha!! men nu ska jag gå ner höres senare! 

bubblan

hej haj hoj! har precis kollat på tre sista avsnitten av tillbaka till vintergatan-vid vintergatans slut. har kollat runt lite på nätet också. undertiden har jag virkat på min mössa men ej os-mössan, 
ma ma sitter och gör armband till linnea. hon ska göra ett till mig också.  

5:05

nu är jag hemma efter tårta och små springiga kusiner! det var mysigt nu ska jag byta om och för så lite frön. skriver mer sedan, imorgon är det skola, har vi några läxor? får ta och kolla det! 

¿qué comida es?

h e l l o p e o p l e ! nu har jag varit ute och sprungit faktiskt. lite förvånad själv.. är i alla fall ny duschad och på klädd, redo för att år alltså. vi ska åka när niklas kommit hit och det dröjer väl inte länge. ute på vann spa ska vi äta och kanske hitta på något skojsigt jag vet inte ännu. jag undrar vad vi får för mat, är sten hungrig hahaha!! nä nu ska jag gå och ta mig en chokladkaka! 

happy b-day niklas!

yoo! la mig rätt sent i går så vaknade tidigt men somna om till nio kanske. mitt rum ser ut som ett bombnedslag lika så jag. jag ska ta och städa. duscha, äta och kolla bloggar innan vi åker till vann spa för att fira farbrors 40 års dag. mitt rum är fyllt av små pappers bitar efter att jag gjort ett kort till honom. jag vet inte riktigt när vi ska åka men hinner förmodligen lägga ut bilder på vad jag ska ha på mig. 

sommartid!

glöm inte att ställa fram klockan en timme! 

plizz

söker efter ett namn till bloggen, hjälpa mig? 

Earth hour

just nu är det mörkt, mörk och lite ljus från min datorskärm. eftersom jag tänker mycket på miljön efter det inte så jätteroliga område vi hade så deltar våran familj i detta. 
här är bilder från thailand 2006, undrar hur goingarna i klassen har det där nere..
malin och jag<3 - dagen då vi badade hela tiden
nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, men det var i alla fall ett smakprov på hur det ser ut där nere<3

filosofen

nu shteeker jag. nä ja shteeker våfflor! men jag skulle vilja shteeeka här..
can you understand why I miss this place? 

daim

har varit ute hela förmiddagen, det enda. nu snackat jag med liselott på skype <3

jävlar rubriken fastnade

från nu vaknade jag för en och en halv timme sedan. jag hör mamma och pappa göra frukost så hade tänkte att gå upp snart. idag som ni vet ska jag greja i växthuset, ska blir kul! vi ska gräva ett hål till vinrnkan som vi ska köpa en en eller två veckor. på nisses. vi ska också bestämma hur vi ska ha det och för så tomater och andra grejor. men nu ska jag kolla några andra bloggar sen ska jag dra mig upp! ps. jag tror jag vet vad jag ska heta på bloggen! 
förhoppningsvis hittar jag och liselott en praoplats men det här är lina och hon vill jag vara med snart! <3

sen uppdatering

förut: så tittade jag på let's dance, jag tyckte inte det var bra att matias och cecilia vann, cecila har ju redan vunnit en gång. det skulle varit claudia och vad han hette hahaha!! under tiden där så åt jag två gröna, syrliga äpplen mumms!! sedan sprang jag upp för att borsta tänderna.
nu: snackar jag med hanna på msn, roligt! skriver ett blogg inlägg (detta), ligger in min säng och är trött hahaha!
klockan är 22.55.  
imorgon: ska jag och pappa grejsa i växthuset!
night. 
 
skorna som jag talat om ! kom för rätt länge sedan..

the day in words

hej! har inte skrivit på hela dagen så tänkte skriva ner den nu. 
det börjar med att väckarklockan ringer strax innan halv sex. den ringer om några gånger inan jag stänger av det och kliver upp. jag plattat håret med min hyper braiga plattång. jag tog på mig kläder, jeans och en blå tjocktröja men ett svart linne under. åt två mackor borstade ränderna och hoppade mot bussen med linnea. på bussen satte jag mig med en obekant främling. elin kom men ingen annan. väl på skolan kramades det och finurlig som jag är tog jag med men en kortlek, så ni kan lista ut vad jag gjorde på rasterna. till lunch fick vi äcklig mat. men hela dagen på skolan har varit grejt! efter skolan väntade jag med hanna, gick på toa och unnade mig ganska många kramar!  jag lufsade ner till stadens torg, vidare ner på kungs.g till kampenhof åhlens och köpte mig ett par svarta genomskinliga leopardtights. det tyckte jag att jag var värd. klockan var nu runt tio över tre och jag begav mig mot pappas jobb som ligger bredvid lidl. dör åt jag apelsin och hjälpte han hatt byta ringsignal. när han och jag var klara brummade vi till nisses växter för att köpa jord och det gjorde vi, vi köpte också frön och lökar, stora lökar hahaha! sedan krachade vi vidare till beijer för att kolla på stenar, sedan blomster landet för det samma men där köpte vi en  pop'up. sedan körde vi till lasse, hämtade honom körde tillbaks till beijer där hans bil stod, (den gick nämligen inte att starta) efter detta driveade vi vidare på motorvägen genom stan ända ut till tor och bauhouse, vi gjorde samma ärenden som innan. på väg hem igen parkerade vi hos farmor och farfar för att äta och ge henne en blomma, imorgon fyller hon år. men då kan vi inte fira henne. så vi kollade på barda, och när vi åkte hem berättade jag om dagen för far och nu är jag här efter att ha mannekängat för mamma med sätt potatisen. 
nu orkar jag inte skriva mer.
att jag ens lägger ut denna bilden!!!
ni får en lite mer vanligare bild också !

hallonsylt i burk

sitter med loselott och väntar på våfflorna! det ska bli sååå himla gott! vi har haft hahaha!! jätteroligt!! hahaha!! vi har kollat lite på andra avenyn, men inte så mycket nu hör jag tjut från liselott guud vad fina dom blir så det ska bli riktigt gott att tugga i sig en våffla men grädde och hallonsylt!! jag dör! 

paprikor och röda tomater

kollar nu på något klipp från bolibompa, lite små kul hahaha! bredvid mig mig sitter hanna och bredvid hanna sitter lajs. liselott är nere, och de andra runt om kring. på idrotten hade vi fredda, han värmde upp som en jag vet inte vad.  roligt såg det ut i alla fall! nu har vi lunch rast, vi fick fiskgratäng, låter inte så gott men det var det. idag har jag på mig min röda coverse, mina svarta cheep monday, en stickad tröja och ett randigt linne. sitter bakom en dörr så får slag i armbågen hela tiden = inte roligt! checka in dessa sötingar <3 liselott hanna lisa lina <3

en lysande glödlampa

nu ska jag äta frukost, macka med skinka och juice. i skolan ska vi läxförhör på väldigt lätta glosor så jag tror för min egenel att det kommer gå lysande sickan! vi har också idrott, bara det inte är trampet! hahaha, inte så bra på det sen är det inte jätte roligt. vi får se efter skolan ska jag va med köra liselott <3 eftersom man brukar spara det bästa till sist tänker jag inte skriva något mer, eller det finns inget mer att skriva!  
<333

this is it

this is it, this is the art verk som jag har gjort! nace tycker jag. 
lite fin justeringar bara sen så är den prima firren!
imorgon ska jag ha roligt!

wtf?

vad är detta?!

doktor kosmos in my heart <3

kolla gärna på bröderna FLUFF som kommer som förslag efter :) 

weird..

det här är lite underligt men jag tar det från början. 
efter skolan satt jag i flera timmar och vänta på att mitt utvecklingssamtal, folk kom och människor gick. jag satt och måla och lyssnade på musik. jag försökte ringa mamma men fick inte tag på henne. hon ringde mig men jag svarade inte. hon ringde igen, jag svarade hon frågade:
- Är det något speciellt?
- Ja..
- Ha, vad då?
- Vi har utvecklingssamtal idag 
- Det hade jag helt glömt av!
- Aaa men det är lugnt jag har det själv med Pawiis då. 
- A, får du det då,
- Tror jag väll..
  så när lilla pawiis kommer säger jag att mamma inte kommer för att hon har glömt av säger hon
- Men då måste vi ha det en annan dag
- Neeej! jag har ju väntat är en hel dag!
- Men går det bra för din mamma då?
- Aaa det sa hon
- Okej då kör vi då!
jag har alltså haft utvecklingssamtal utan mammis! så nu ska jag "fira" med kladdkaka!
from me to you 

öhh jag vet inte - jag är stolt

jacis gav miv rubriken..
väntan är lång när man har tråkigt.. nä jag har det rätt mysigt här! nu har jag nästan målat klart, har bara bokstäverna kvar men de får jag göra hemma. med det viktigaste var bakgrunden, för då har jag något att visa som jag är stolt över på utv samtalet då. nu är det bara 40 minuter kvar men jag har inte fått tag på mamma ännu!! panic! vart fan är hon!! hahaha tänk om hon inte kommer.. hahaha då får jag köra ensam!  

converse

sitter kvar i skolan i dag för idag har jag utvecklingssamtal.. jag har inte ens planerat det he he he! frida, eric, eddie och jag kollar på äcker snusk bruno, ellr inte kollar precis men i alla fall ska planera nu, måla och greja med musiken. ska sitta här tills kvart i fyra. 
jag gillar converse 

I look like this today!

linne - cubus 
kjol - sytt själv
cardidan - cubus
väska - ullared
tights - Lindex 

ops!

he he he, vi spanska tills idag och gissa vem som inte kan glosorna så värst bra.. jag. egentligen skulle jag varit med lina idag och avslutat mitt musik arbete men så kom jag på att jag skulle ha utvecklingssamtal.. oh nej. så vi får va med varandra en annan gång! 
.
igår var ju lajs här och vi bakade kladdkaka efter vi hade varit på torp. den blev super duper! vi sydde på hennes brallor också och det blev också najs! 

sammanfattning

jag skulle tränat på både glosor och musik men ack, 
nu ska jag dra täcket över huvudet och mysa tillsammans med en däckare..
& lajs tack för en jäkligt bra dag <3

awsome, toppen, great, super, lovely!

sitter och väntar på 14 bussen med lajs! hanna och liselott gick på snabba ben till buss 5. de ska till da capo, jag osh lisa ska hem till henne för att sedan ta en sväng till torp för att kolla på skorisar! sedan hem till mig, för att baka.. toppen dag eller!?! ni måste kolla in på lisas blogg och kolla på henner brallor som hon sytt i slöjden, dom mycket fina! nu spelas caesars 'for it started. bussesn kommer halv så vi sitter här ett tag! mjao! 
finare än få! <3

seseeeeegT

det tog mig säkert 40 minuter innan jag orkade sträcka ner handen för att fiska upp datatorn.. men nu har jag fångat den! som sagt så kommer söta lilla lajs med mig hem idag och vi ska ju baka! men vad vet vi inte.. 


jag har faktiskt börjat använda firefox, varför?: man kan byta tema och min blogg blir inte genomskinlig, så det var därför hahaha!! nuu ska jag klä på mig, se ya at schoolis!

phu!

hemma efter en lång och jobbig träning. helt slut, död, noll ställ, you know what I mean. ska se på tv och göra spanska glosorna. har precis ätit ska duscha nu, tvärr kunde inte liselott följa med på träningen, men hoppas att tar han om henne. det göt du väl, hanna? men nu sitter jag och ruttnar så ska ta och fräscha upp mig, i morgon är det tisdag och då ska jag vara med lisa, jag längtar <3 vi ska baka då!
den här har inte med inlägget att göra.. men så här såg det ut i holmenkollen.

busseli bus!

moj moj voj voj! nu är jag men liselott, hon städar, jag softar! hon ska snart ringa lisa, för hon ska hämta sin grejor.
oh! nu kom jag på en grej! hahahah när jag och liselott gick  av busen, gick vi inte den vanliga vägen inte lite snö ivägen eller så! så vi gick runt, då mötte vi rebecca vi snackade lite. och när vi sa hej då och gick upp för gatan kom bussen som vi åkte med! hahaha, och det var inte alls lågnt + att det tar typ 10- 15 minuter för bussen att åka runt dit hahaha!! nu slutade top model, hon jag och liselott ville skulle åka ut, åkte ut! hej då kolla in på liselotts blogg ->BUNDISEN<-

rock 'n roll!

haj baj! sitter med hanna och lyssnar på ted gärdestad! goa gubben! hahaha!! bild nästa för mig, vet inte vad hanna har. jag har dansat med felix i dag på jypan as kul tänkte att jag skulle bjuda ut honaom på saft och kakor hihihihihi bajs. felix min lille vän skrev men visst han kan få en kaka någon gång. men vi börjar nu hörs hemma.

morning everyone

happy morning på er! vaknade av att mammas jobbarkompis ringde, runt sex. så jag är vaken sedan länge. fast jag sov väldigt bra eftersom jag la mig lite försent i går. idag är det gympa, även på kvällen. då ska liselott med! wiieo! fast vi  har andré då så vi får se hur det går.. nu i alla fall ska jag sätta på mig något, jeans vet jag att jag ska ha! men vi hörs kanske på lunchrasten! 

bilder jag lovade

nu kommer bilderna jag snackade om, våren är här! 
muffins 

är magen glad är människan glad!

sitter i soffan efter att ha varit ute och tagit emot de sista solstrålarna. ska snart bege mig till hannas sida för att kolla på svaren i hennes "frågestund" vidare till liselott och lisa för att se hur de har det. och ni ni får läsa om hur jag har det. jag har det mysigt och varmt men inte någon att dela dagen med. jag ser på skridsko med mätt mage. försöker öva på engelskan och spanskan, jag har ett stort juiceglas framför mig bredvid ett tomt en smuligt fat. 
jag kommer ladda upp några bilder senare, hoppas att ni har det bra mvh mosi! 

I'm going out again!

haj har varit ute och kom in för ett tag sedan för att äta, ska ut igen. det är faktiskt roligt att vara ute och att inte göra någonting! hahaha men ska ut snart igen. just nu lyssnar jag på sum 41, riktigt bra! medans jag gör det leker min tår.. på tal på nada så är mina tånaglar (stortå naglarna) blåa! jag har klämt dem i min försmå orienteringsskor, inte rolig.. ja jag skriver när jag kommer in igen! 

UTT!

haj! liselottan ringde och frågade om vi skulle ut och springa, men kat som jag är tackade jag nel till det förslaget. men det är alltid roligt att prata med henne så fortsatte prata i ca 20 minuter. hennes samtal fick mig på bena, då såg jag ut igenom fönstret och bara kände nu ska jag ut! men va fan ska göra där? det får jag se tjao! 

åh nej..

sitter på min röda matta och övar på spanska glosorna, inte så värst kul. efter att jag kan dom går jag över till engelska glosorna, inte heller en favorit. men in i mellan det där ska jag försöka få tag på någon som vil dela resten av dagen med mig. plus att jag ska äta lunch. undrar vad det blir.. ska försöka ta mig ut också, mycket som sak göras idag! duscha ska också göras. men nu måste jag fortsätta! 

en slapp och hungrig typ

just nu är det lite konstigt, jag har varit slapp, jaghar inte orkat gå in på en enda blogg! men jag orkar skriva detta. 
just nu tänker jag inte gå inte på någon annans sida förutom min för att de hur det blev, jag e så förbaskat hungrig att jag svälter.. men vi hörs la senare! *kurrr* min mage!

hela min dag

den började med att jag vaknade och drog mig, o drog, och drog tillslut gick jag upp och tog datorn, där jag snackade med liselott på skype, kollade bloggar, bdb och fb. sedan gick jag, mamma och linnea till galleriet på vernissage och fick saltapinnar och cider! vi köpte inget, vi gick bara dit för att det var den sista utställningen de hade där. efter jag hade druckit se sådär runt tre glas gick vi vidare till biblioteket för att kolla efter en bok. men inte vilken bok som helst utan en bok om hur man gör tenntråds armband mamma ska nämligen göra det åt mig och linnea! när vi hittat boken traskade vi vidare till pizzerian där bottnarna är frasiga under och mjuka ovanpå och fyllningen är mummsig.. pizzeria rodhos ahhh jag dör! detta ställe hittade jag med hanna en kall höst dag <3 

när halva min pizza var nedstoppad i en dogybag gungade vi vidare mot pressbyron för att köpa bu
sskort. eftersom bussen inte gick för en om en halvtimme gick mamma hem men vi gick in på åhlens tills bussen kom.

v
äl hemma sydde jag, spelade jag spel och vann över mamma med 4-2 ! 

trådaisar

på morgonen, vaknade ja av att mamma stekte ägg och bacon! lovely. så nu är jag mätt och glader med ny borstade tänder. jag sov lika gott idag som jag gjorde igår, härligt asså! en sak som hände igår som jag inte berättade är:
igår vid runda bordet på lunchrasten tror jag det var, satt jag, hanna, liselott och lisa kommer förbi och stannar framför mig, på hannas skjorta hänger en sy tråd (hon hade haft slöjd på rasten... det var lunchrast) jag tar tråden och hanna säger att jag ska hålla den så att hon med foten kan ta sönder den. jag håller i ändarna fast inte så hår så jag tappar den när hon försöker. jag låter den ligga men hanna gnyr (liselott och lisa har gått) så jag tar upp den
hanna: 
- nej jag vill inte, eller jo, nä, jo
jag tar upp den så får hon försöka om hon vill, hon försöker igen. fast denna gången håller jag rejält mycket hårdare och hanna trycker rejält mycket hårdare med foten.. så tråden skär in i mitt lillfinger så jag får släppa, jag tittar med bajsignödigblick på hanna och får fram... mitt lillfinger, men jag älskar dig så mycket att det gör inget! så idag har jag fortfarande ont i mitt vänstra lill finger hahaha!
våra riktiga "ja"

before mum gets angry

mihihhi! har inte lagt mig ännu, mamma är lite små sur tihi! skulle bara säga god natt sleep lovely! och men är vad man använder!
you are what you use!

moa älskar goda nyheter!

nu är det såhär va att frajda, nathalie och jag ska börja i wlkersborgs innebandy klubb och vi är såååå hääää glaaaadaa att det finns för tjejer nu!! men när det blir vet vi inte ännu.. 
just nu kammar jag håret, förut tränade jag eller mest hoppade om kring men varm och svettig blev jag så har duschat. i helgen ska jag och lina finde some thing out! och dela med oss om vår kunskap kring chris martin, härligt! och linas blogg hittar ni här -> LINA, THE BEST IN TEST <- ja lite smått rim bjöd jag på. andra saker som ska göras i helgen är väl att få tag på en praoplats, jag har frågat på tidningen (fotograf) men inte fått något svar. om inte det går så ska jag fråga på ett cafe, eller museet verkar det lugnt nää jag skoja bara! en annan sak ag ska kolla på är present till linnea min syster, men jag vet inte om jag orkar, jag tror jag tar det efter någon skola dag! 
om ni har tur så kanske det blir ett inlägg till, en just nu lutar det nog åt andra hållet.. men vi hörs i morgon love ya!
  

fakta

man kan säga att headern är en provisorisk lösning.

avis

nu är jag hemma efter att ha sagt hej då till kalle, bälla, elin och amanda och de andra goa ungarna förstås! jo de jag nämnde ska till thailand! (inte liite avis eller så!) så nu vill jag även säga hej då här med lika så på bdb har jag gjort. ni får ha det jättebra, sola och bada för mig också, för det år inte här än på ett tag! 
                                                                                                                                                      
annars idag har det varit bra, tyvärr kunde inte någon av de goa göra något idag så nu sitter jag ensam i ett stort kallt hus. får väl läsa vad de håller på med på deras blogs! lina, liselott, hanna, lisa där har ni dom! det är jätteskönt att det är helg men en sak som är störande är att jag har en visslings melodi som boysen i klassen spelar, och videon till är ju jätte rolig... NEJ!  men tjao ska nog jobba på iweb! 

munnen full av fil

och vips var det nere i magen min! idag eller i natt har jag sovit utomordentligt gott, tänk er världens goaste, mjukaste, finaste, fluffigaste säng men världens mysigaste täcke... ja du, då sover man redigt gott. ska snart borra tänderna för att sedan sätta på mig ytterkläderna, ta min väska med min kära lilla dator och bege mig mot busskuren på orkestervägen. i skolan ska vi ha på pass iweb så en rätt soft dag, fast i o för sig så har vi NO men men. 
btw så går det en skata på vårt fönsterbläck, och när skatan gnider sina klor mot det... kommer det ett ja ni kan tänka er gnissel som får öronen tuppa av! bye! ps, råkade halka på mitt golv.

nao aj'm gonna do de mjusic!

nu är det bara headern och namnet kvar! dhen aj äm al reddy :) nao aj'm gonna do de mjusic!

cactuz

tacoos på er! nu sitter jag hemma med en tacosallad i knät från cactuz! som efterrätt blir det kaka! men efter skolan gick jag till museet för att träffa mamma, på museet kollade vi på C Willhemsons tavlor. men jag var mer intresserad av fotoutställningen som är där, fotona är är jättefina! jag frågade lisa om hon ville hänga med men hon kunde inte samma gällde hanna men liselott hann jag inte fråga och när jag kom det var det försent. efter museet åkte vi till en tyg affär för att lämna tygprover, inte sådana där konstiga prover ni fattar nog! eftersom cactuz ligger runt hörnet av tyg affären, ja ni kan ju räkna ut vad vi gjorde! på matteprovet idag gick det inte på topp, man kan ju säga att det kunde gått bättre. och med dem orden avrundar vi för gången, adios amigos!
stämpeln är från museet! :)

mjepe!

today it's matepröv och jag är inte nervös alls, eller varför skulle jag vara det? det är ju bara ett matte prov! men det kommer ta upp hela förmiddagstiden förutom ett pass där ja lyckligtvis har.... matte! mje! jag får nöja mig med att de övriga lektionerna passar mig till 1000! nu ligger jag i min säng och ska ta mig här i från och det beräknas ta runt en vecka, lilla moa var vaken lite föör länge igår tihi!! 

bröllopsfotografen

hahaha lite efter att ha sett den kanske!? men den var bra inte jätte men bra! nu ser jag på drömmen om italien, det är roligt, alla tror att de är så mycket bättre än alla andra.. medans det är reklam växlar vi mellan room service och inget mer, innan vi satte oss och kolla på film hade jag inte gjort så mycket bara övat på matte och försök och försökt med bloggdesignen men allt blir bara för mycket. ska tona ner lite... 
vi fick en spanska läxa idag fast jag vet inte vad den handlar om ännu, men det ska det bli ändring på ögonaböj! fast jag oooorkaaar iiinteee tihi! nu ska jag mummsa i mig en macka och i morgon ska jag träna eller så ska jagvara med lisa, jag vet inte om hon kunde eller om jag kan vi får se! men en sak vet jag och det är att jag och lina ska vara med varandra och grejsa!! puss o hej godnatt!

håller på

håller på med min bloggdesigne nu som ni ser! jag ska ju byta namn också. men iallafall så sitter jag, bea, lisa, hanna och liselott! checka in på lisas blogg och checka bilden! så ser vi ut idag! bea läser, lisa bloggar, hanna bloggar och fixtrixar, liselott mojsar med iweb och jag grejar som sagt med designen! vi ska ha språk och det är inte rolig. hej då ! 

onsdagsmorgon

morsning! sov ni gott? det gjorde jag, bara det att det var lite svårt att öppna ögonen. men nu är jag uppe! idag slutar vi rejält tidigt 13.40 så det är gött! idag vet jag inte vad jag ska göra... kanske öva på matteprovet det gick ju såå bra igår *host* hahaha!! jaja nu får jag ta och klä på mig men vad det blir orkar jag inte skriva. 
från oss alla till er alla en riktigt god dag! 

oväntat

godkväll i stugan! hej var ute och sprang med pappa tidigare runt hovhult (äckel ställe, fast inte där lottan bor eller bor hon där? ja vet inte hahaha!) fick as ont i knät som vanligt när jag anstränger det (har slatter) inte raligt! så nu har jag ont i knät och är trätt i bena. alldeles nyss kom jag och pappa hem men det var efter vi hade handlat ( springa-hem-duscha-handla-hem) många parenteser det blev helt plötsligt! i mata affären iaf gick pappa iväg och då skulle jag handla, så då handlade jag så många ekologiska och nyckelhålsmärkta varor som helst! nu ska jag hjälpa till i köket ni får ha det bättre än bäst!
 
min älskade syster som jag älskar sååååååå häääääär myyyyckeeeeet  :) <333 

busiga lilla jag

... så skrev jag inte på rasten. men nu är jag hemma och har tagit mig en macka. senare idag ska jag öva till matteprovet. vi fick sluta tidigare idag vilket var skönt! har inget mer att skriva.

ett litet kort

godmorgon alla morgonpigga ugglor! hur mår ni? jag mår i alla fall bra! idag i skolan är det typ bara roliga grejor förutom engelskan då. ska borsta tänderna nu så jag säger nu hej då och jag skriver mer på rasten tror jag! 
igår skypade jag med denna lillasötatjejen <3 

I NEED HELP!

jag behöver hjälp med att byta bloggnamn, asså jag vet inte vrf jag tog moasfotoblogg jag tar ju aldrig kort! damn! 
pliz i need you, just you !!

träning!

hejsan alla glada och ledsna! nu har jag mamma, liselott och linnea varit på träning! det var sjukt jobbigt, jag kände verkligen de 8-9 km skidor jag åkte i helgen! det här var den roligaste träningen på länge kan jag ta och meddela, julia malin liselott och jag hade en egen liten träning för oss själva där vi gjorde rörelserna omkring studsande! bara så ni vet är jag och malin bäst på att slappna av! hahhaha!! ni ska jag ta min en macka med något fräscht pålägg! 
have a eavning people!

under om byggnad

ni läste väl rubriken? 

glasögonorm

hej nu sitter jag här bredvid moa den bästa, hon är helt seriöst sötast.
ucsh vill se ut som hon -.-
idag ska moa och jag mysa i skolan som vanligt, jag älskar min moa otroligt.
jaja nu ska vi ha bild, jag kan ju faktiskt inse att jag är väldigt bra på att måla , hahaha (a)
puss hej från eran madeleine gustafsson :D
tyvärr hittade jag ingen bild på mig, moa då! felix e bäst som en häst.
fast ina är ännu bättre! = ?

hej sverige, hej uddevalla, hej snabbt internet!

tjoo!! nu är vi hemma efter ca tre timmars bilfärd! är trött som satan, men ska kolla om det går en wallander idag i alla fall. imorgon ska vi ha idrott så får packa gympakläder, jaaaaaaa det är wallander idag! nu blev moa glad! men hon kommer bli ännu gladare imorgon! nu ligger jag på mitt golv i mitt rum och lyssnar på ett pipande brandlarm, den piper eftersom den har dåligt batteri, störande!! hoppas mor och far hittar batterier jag orkar inte lyssna på det hela kvällen ses!

borta

det är så när man har varit borta från staden där man bor och alla man känner ett tag, så känns det som om man nästan inte finns, för man känner ju ingen här och ingen här bryr sig om en så det ska bli skönt att komma hem till alla man tycker såååå häääär myyyyccckeeeet om! 

snart ska vi ut

snart ska vi upp och ät mummsig frukost! snart ska vi ut och åka skidor!
en bild tagen med linneas mobil från fönstret dör vi bor. 

nachos!

hejsan! idag har vi kollat på längdskidåkarna! damerna åkte 3 mil där blev det trippel norskt och stackars kalla som ramla och blev fyra. herrarna som åkte 5 mil gick det inte bättre för svenskarna södergren hamnade ju också på fjärde plats och petter northug blev etta. jajaja roligt hade vi i alla fall, såg ni mig och linnea på tv? vi var nämligen framför en filmkamera! hahah ni skulle varit med och sett hur det såg ut runt spåret! vad var det... runt 15-20 000 folk hade tältat i indiantält över natten bara för att få de bästa platserna! herre gud som dom såg ut! rena cirkusen, det går inte att förklara, ni får se bilder på måndag förhoppningsvis! nu har vi precis varit nere i oslo (vi bor ju på holmenkollen eller vad heter) och ätit nachos! det var jätte gött! så nu är jag mätt i maggen! vi höres kanske i morgon vi åker ju hem då, men vi ska nog ut och åka skidor! ha det!!!

det finns internet i norge!

heeeeej!! det finns internet i norge så nu kan ja skriva! idag har vi varit i oslo på stan, men ja köpte inget. vi åt bara där. eller jag har rullat ner för operans tak! de ni! det blev lite snurrigt efter åt kan jag ju ta o meddela! tihi nu har vi åkt skidor här på holmekollenstopp. nu ska vi äta ciao! 

ps.

juste har ni några förslag på vad jag kan byta till för namn på bloggen? jag tar ju aldrig kort! 
ds.

ny vaken

god morgon alla solstrålar idag ska vi åka till norge, vi ska åk 08.30 så får snart t a och mösa mig uppåt. har laddat mobilen och datorn hela natten så de ska nog hålla sig hela vägen! men vi har tyvärr inget internet så jag får skriva nu, detta blir nog det sista innan jag åker. men inorge så ska vi ju kolla världscupen, gå till någon opera och sova i en liten liten stuga. självklart ska vi åka skidor också! fast det är bara tråkiga skidor vi ska åka, jag vill åka utför!
puss haj!
min finiga tröja

"imorgon blir det norge för hela slanten"

hej idag har det varit en mångsaks fylld dag tihi! nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag till oslo hej då. sakna mig inte för mycket !

homie

nu är jag hemma! och nu ska jag skriva klar min arbetsbeskrivning i slöjden, sedan ska jag packa för jag ska nämligen eller vi ska nämligen till...........norge och kolla på världscupen i längdskidor, hej då! se ikväll!

Lina gästbloggar

HEJ! :D
linaloveli.blogg.selinaloveli.blogg.selinaloveli.blogg.se
http://linaloveli.blogg.se
Moa har en väldigt fin blogg! Tycker jag! Nu har vi rast och Hanna, Lisa och Moa sitter och kollar på kissies blogg. EHEHEHHEHE! De tycker att hon är jätteäcklig! Och Natta F och Gabbi sitter och snackar om att Lucas har pms! Och nu kom Elin också och höll med!
JAG ÄR BÄST OCH MOA MED!
PUUUUUUSS
/Lina
P.S GABBI SKRIVER:  hej alla :) hejdå alla! :)

rastus

nu har vi rast här på fridaskolan! eller luncha rast rättare sagt. lajs sitter bredvid mig och bloggar tror jag, max sitter mittemot och ska spela cod. jag prövade igår på jacobs data men det var j*vligt svårt! efter rasten har vi idrott, volleyboll tror jag. inte så raligt. och hannas granne har gjort en fin finig os-mössa till hanni! den är fin finig min mum ska göra en till mig (på tal på ingenting)! men vi ses när ja kommer hem! 

the last words

hej hej god kväll god natt! ses imorgon bitti om ni har tur!
this is the 8 picture I took whith this computre! blev det rätt? min engelska you know! good night!

this feeling is wonderful

ny duschad, magen full av paj, en data i knät och en tv framför sig, hur bra får det bli!? 
sitter i soffan och tittar på fuskbyggarna, fy vad de fuskar mjemjemje det gillar vi inte. pappa lägger banor linnea pluggar mamma är kanske på toa som vanligt, jag vet inte. imorgon i skolan har vi gympa, volleyboll tror jag fast jag hoppas det blir innebandy! snart ska jag vara med lina igen men vi vet inte när, vi ska grejsa med musikuppgiften wiie! det ska bli kuligt! men nu börjar fuskisarna igen! 
 
en fin bild lina hittade på google.se 

paj är skaj

hej håller på att göra paj! en konstig men en god paj! områdes redovisningen gick galant för mig! så nu sak jaga fira, nää, jag gör det för att det är gott! sedan blir det klyftpotatis och flinta stek? hahaha den är kvar sedan somras fast den har varit fryst. nu ska jag känna om pajen har kallnat tjo!

neeeeeej

idag är det områdes redovisning o jag har ingen aning om vad det är vi ska redovisa, om vi ska redovisa!! jag dör.
får ta och gå på fina frontern och leta igenom områdes mappen efter ett dokument där det kanske står vad vi ska göra. nä nu pratar vi om nåe annat! eller just nu finns det inget roligt att snacka om. så ni får ha det bäst. 

kvällsnig hällsning!

hej o hå nu ska vi ner till tv'n gå! oo vilket rim, den ni! aja hej igen nu har jag nästan gjort klart min slöjd planering, nu ska jag öva på NO vindkraftverk, fast jag vet inte om vi ska redovisa det eller inte men det är ju alltid bra att ha tränat. men det är ju mästarnas mästare nu så det kommer att bli svårt. imorgon ska vi ha områdes redovisning så får leta upp alla saker vi har gjort inom detta. tråkigt! hoppas ni kunde hålla ut dessa timmar tills jag kom tillbaka men nu syns vi inte förs än imorgon! bye bye! 

varför ska alltid rubriken vara svårast?

hej hoj! som jag skrev i morse så har jag haft slöjd idag och jag ska göra ett "smycketräd", hoppas det blir bra! lisa har syslöjd och det går ju jättebra med hennes shorts *eroniskt*, hennes beskrivning suger så man fattar inte vad det är man ska göra! stackare, hon får vänta tills mona-elise kommer tillbaka. nu ska jag ta mig en skål med hallonfil med frysta bär, mumms! sena ska jag göra klart planeringen till mitt smycketräd. don't miss me to much! 
wiie!

morshning korsning!

god morgon på er! igår tränade jag så nu har jag ont i axlar och armar, vi gjorde mer armhävningar och rygglyft med armar mer än någonsin! så just nu är det lite stelt. Just nu är det -4°c ute men här inne i mitt rum är det 21°c mmmm varmt o gött!! today ska vi ha eng, sv, sv och SLÖJD! jag längtar! vi ska nog ha träslöjd eftersom det stog att vi ska ha det med fredda. har ingen aning om vad jag ska göra. vi får se. i eftermiddag ska vi få våra skriftliga omdömen sitter och håller fingrarna i kors! hoppas jag inte har något under, men det borde jag ju inte ha, hahaha!! 
have a nice day! 
ett underbart band som jag skriver om i musiken, coldplay!

tired like a fish!

hej, jag har precis tränat styrka barbro tärningen Buk, Armar, Rygg, Ben och så ska vi vila i lugn och RO! nu ska jag äta en liten macka med keso, det lärde jag mig att te igår. just det! är det någon som vet om det finns ett innebandy lag för tjejer!? lite pinsamt att börja med killar!!!
mjao.

jag fattar inte

asså jag skrev förut på moa frågar att jag ville att ni som kollar min blogg skulle kommentera, än så länga har 15 varit inne och en kommentar. så kommentera! 

mår inte alls så bra som jag hade velat

hej... mår inte så bra, inte förkyld, eller ont i halsen dåligt mer mår illa. magen bubblar, och känner sig uppblåst, huvudet värker och öronen ilar. vad är det med mig? har precis varit ut en kortis tyvärr. håller nämligen kontakt med en från blocket, där får man brevvänner. eftersom D90 är på väg ut känns det nästan tråkigt att köpa en sådan, men ju mer jag tänker på det ju mer osäker blir jag, men så tänkte jag såhär: finns det någon annan systemkamera som kan filma? finns det någon annan som är lika bra och snygg? finns det någon som är bättre och billigare? finns det någon som, som, som, som... nu kommer jag inte på mer. NEJ DET FINNS DET INTE! 
medvänligahälsningar moa g
 

ingen lurar moa

BÖRJA LÖS NERE FRÅN!  

inget svar.

Varför då? Jag vill betala på ett säkert sätt. Om du håller på så här kan jag inte lita på dig. Vi betalar på internettgirot.se annars blir det inget. 

Moa Gustavsson

 

nicklas lennartsson <[email protected]> skrev:

 

>
>pengarna skickas till mitt konto.

>
>
>From: [email protected]
>Subject: Re: RE: Ang. Nikon D90 18-105
>To: [email protected]
>Date: Fri, 5 Mar 2010 16:05:28 +0100
>
>
>Hej! Jag vill betala med internettgirot på blocket.se. Det menas med att
>jag skickar pengarna till ett "mellan konto", du skickar kameran,
>objektivet och garanti och kvitto pappret till mig. Om jag inte vill ha
>kameran skickar jag tillbaka kameran och jag får tillbaka pengarna från
>"mellan kontot". Men om jag vill ha kameran skickas pengarna till dig. 
>
>Jag vill göra på detta viset för att vara säker. Föra att komma till
>internetgirot går du in på blocket och trycker på kundservice, sedan på
>internetgirot under rubriken "hjälp när du gör affärer" 
>
>mvh Moa G 
>

>
>Moa Gustavsson
>

>
>nicklas lennartsson <[email protected]> skrev:
>

>
>>
>> Hejsan.
>>Den finns kvar.
>>Inga skador eller repor.
>>Jag skickar endast att pengarna skickas till mitt konto.
>>Mailia dina uppgifter.
>> 
>>Nicklas Lennartsson 19870324-6655
>>Slåttervägen 2 703 47 Örebro
>>
>>
>>
>>Swedbank 
>>clearnr 81695
>>kontonr 9134044685
>> 
>>
>>From: [email protected]
>>Subject: Re: RE: Ang. Nikon D90 18-105
>>To: [email protected]
>>Date: Thu, 4 Mar 2010 16:50:06 +0100
>>
>>
>> 
>>
>>Är kameran kvar? :D
>>
>>Moa Gustavsson
>>
>> 
>>
>>nicklas lennartsson <[email protected]> skrev:
>>
>> 
>>
>>>
>>>Hej.
>>>
>>>Den finns kvar.
>>>
>>>Finns inga skador.
>>>
>>>Jag har flera intresserade
>>>
>>>Hur löser vi snabb affär.
>>>
>>>Om du vill att ja skickar så skickas pengarna till mitt konto.
>>>
>>>Pris: 4300 kronor
>>>
>>> 
>>>
>>>Mvh Nicklas
>>> 
>>>> Subject: Ang. Nikon D90 18-105
>>>> To: [email protected]
>>>> Date: Wed, 3 Mar 2010 20:34:15 +0100
>>>> From: [email protected]
>>>> 
>>>> Hej, jag är intresserad av din kamera. Jag undrar om den är i fint
>>>> skick? Kan man få komma och kolla på den?
>>>> //Moa


moa frågar

jo nu är det så att jag är jätte nyfiken på att få reda på vilka som löser min blogg, så om ni är snälla kan ni ta och kommentera! det vore jätte snällt så kan jag följa era bloggar! 
 

pictures from the winterland

fter en fullspäckad helg hos alice i bokenäs sitter jag hemma och kollar på gästerna som lagar mat. jag orkar inte skriva om allt bus vi hittade på så ni får se det mesta eller inte hahaha!!! 
me like. 
day 2

så himla mycket roligt

heeeej igen! sitter här med ett tomt mjölkglas och ska snart gå på toa för snart så spricker blåsan! jag skyndar mig att skrivaaa! idag i skolan har jag, lina och hanna smugit som möss! hahaha nä vi gömde oss bara lite! tihi sen sprang jag och lina ner tio minuter innan vi skulle börja och skrev hejdå lappar till pawii och babsan, de ska sluta och det sucks. såååååååååå häääääääääääääääär myyyyyyyyyyyyyyckeeeet. men rubriken syftar på det innan och det som kommer att hända senare idag, jag ska ju till alice!! vi ska ha det rå mysigt! men nu kan jag verkligen inte skriva mer....

rast!

nuhar vi rast och jag sitter vi runda bordet, vi ska ha äckel språk efter detta. hoppas att någon har gjort fredags fika! det är fredag idag och det är jag såååååå glad för! idag ska jag till alice och såva över där! det ska blir roligt. amanda sitter som en iller och läser vad jag skriver, men nu säger vi hej då! ha det bäst flodhäst! 

mojjigt

hej! pappa kom hem för ungefär en och en halv timme sedan då gömde jag mig så jag slapp träna! men jag var så rastlös att jag körde egen friskis och svettis i en timme här hemma! nu ska jag ta en bulle dom mamma bakade under tiden. har en kamera gubbe på G!!!   

I'm so jag vet inte vad

hej hejejehj ejehejjegjeheghe! jag har det tråk. mamma bakar bullar det är ju ett stort PLUS! jag söker kamera nikon d90 18-105mm också plus men det stora MINUSET är att det går ju sååå väldans bra *host*! 
menmemememe... igår var jag n´med lisa vi hade jätteroligt! vi bakade och gjorde korv o supersnabba mackisar! vi övade på engelskan som vi redovisade idag! jag sov över där det var så mysigt hahaha!! nä nu ska jag fråga mamma om hon kan ringa en ballongförsäljare så skit på dig!
tyvärr den enda bilden på lajs!

våfflor på hög nivå?

nu sitter jag o liselott hemma hos mig och försöker få tag på det bästa våffelreceptet. men det går ju superduperbraooo!! nä. jag skulle egentligen varit med lajs idag och övat engelska. men hon skulle till siba och kolla upp sin mobil som någon råkade putta till *host*  
som sagt sitter jag och liselott här i mitt kök med datorerna på spaning efter våfflor. nu sak jag söka lite till och ytligare lite till om jag inte hittar något sååååå good byaa som liselotta säger !!

va?

rubriken? ja, det var så att jag frågade lisa:
- säg något....
lisa...
- va? 
där ifrån fick jag överskriften. 
ajajaj. vi sitter iallafall utanför musiksalen och väntar på att ha matte uppe i ägget. lajs har ringt hem för att fråga om jag kunde hänga med för att öva på engelska redovisningen. vi har gjort ett elva sidigt 

väntar,

hejsan. nu sitter jag i mitt mitt mittmitt mitititittt rum på golvet på min röda matta mittemellan garderoben och skrivbordet. jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan berätta att jag o lajs köpte skorna. ja för vi köpte ju skorna på skoltid på ämnesrumslektionen så då var det ju inte lätt att få tag i henne. det är bra om man säger sådana här saker på kvällen precis innan man ska somna för då slipper man prata så länge. hahaha! ja för jag vet inte om hon blir så jätte glad att jag beställde de där skorna , men det var ju bara ett par skor som vi ändå skulle köpa. så varför oroar jag mig? men iallafall så har jag varit på träning, och det var jobiggare än vanligt! liselott du skulle varit med så kunde vi dött tillsammans! och btw var det första dan i skolan idag, det var första gången jag träffade de flesta för första fången innan lovet, jag gillar verkligen kramar av alla särskilt madde! eller jag gillar allas kramar lika mycket! hahaha! ojsan! nu blev det ett litet lågt inlägg för att vara mig! men vi hörs imorgon!  


ingenting

jag har absolut ingenting att skriva, jo jag och lajs har beställt skorna hahaha!!! vi äger. 
mjeeo!