mihihi


plåtburk!

spanska glosorna vill inte sätta sig på minnet! hur jag än gör så vill de inte, bajz & kizz! det var det jag ville säga hörs kanske sen.. puss påt! 


morgon hälsning

hallo! igår var det morsdag och mamma kom hem cyklande från tjörn. hon blev mycket glad över kakan :) idag fyller barbro vår lärare år så grattis till henne! måste kolla schemat och se vad vi har, ska jag ta med mig gympakläder? har vi fler läxor!?!?! i don't no, och scemat har inte kommit ut på fronter, vad ska jag göra? ringa håkan eller!? nä fy! 

packar nog ner gympa kläderna iaf. hörs sen va! 


p l u g g i n m y a s s !

just det! detta skall göras tills imorn!

• NO molekyler, kemisk förening, isotoper, joner, grundämnen och atomer
• NO mat texten o skit
• Bildtexten om impressionismen måste kunna det
• måste öva på spanska sihits också (tills på onsdag) 

bye måste plugga!

ni är underbara och älskade av alla ♥

ville bara säga att ni betyder 

mammornasdag idag ♥

GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG - ÄLSKAR DIG!!



laddar upp lite bilder från igår sen, men nu blir det götet och gratta gammelfarmor och morfar.
mamma kommer inte hem för än i eftermiddag då ska hon få en så kallad snorbajs kaka med spår av snorkråkor!
nej skämt och sido, hanna och hennes öron här väldigt bra, bara det va.
det är så klart en hjärtformad snoddas kaka!
right under us



Utkast: Maj 28, 2010

ska lägga mig snart, sak bara måla lite till. målar en teckning till morsdag, så teckningen är till mor min :) om ni villse den så får ni vänta tills imorn. ska baka en kaka också till lilla mami <3  köpte en rolig bok idag som heter trimma din tanke förmåga med IQ träning.. svåra och kluriga men roliga "uppgifter" är på ettan



friidrott

cyklar ner till rimnersvallen med liselott om se så där en halv timme. är lite små pirrig men det går nog över, hoppas inte man ska starta med startblock för det suger jag på. men det är ju 1000m så det tror jag inte :) 

igår på träningen åkte jag och linnea dit med liselott och hennes pappa. det var kompassträning och det gick hyfsat. 
ska packa nu ching ching!


see you soon

ska snart börja plugga.. inte så kul men ett måste för mig. i solan idag var det inte så för utom på rasterna då :) vi jobbade med en jobbig No-uppgift som jag ska ta och läsa i genom och öva på så att jag kan innehållet. ska ta och öva på spanska glosorna om ni ville veta men det vill ni förståss inte så vi skiter i det..

idag har jag lyckats sälja två tomatplantor, jag är grym! lisas mamma ska också köpa :D ska ska på träning med liselott sen men vart det är det vet vi inte, men det ordnar sig om tat som det kommer. imorgon ska jag springa tusen meter på rimnservalen och representera fridaskolan, wish me goooood luck! 

nu - 15.55 project runway (R)

Hercule Poirot & 150 tomatpengar

har precis kollat på poirot och jag gissade på rätt mörare! score på det du!

jag har sålt 15 tomatplantor *stolt* eller mamma hjälpte mig men det är lugnt. så nu är jag 150 kronor och ett poirot avsnitt rikare. den du! nu ska jag lägga en massa kläder i tvätten  som nu ligger på golvet, de brukar hamna där om man säger så. orkar inte lägga inte de i garderoben fast det är rent mihihihi!! busig jag är men sån är jag! ska lägga mog också efter att jag har borstat tänderna.

btw imorgon är det torsdag 27/5 och ännu än dag närmare sommarlov! Ü
inga redigerade bilder, orkade inte riktigt nu på kvällskvisten. 

bilder från liselott's place
bild från just nu..
ja men jag har fyrkantiga ögon :)

VARNIG!! MÄNNISKOMASKEN ANFALLER!!





testing, testing.. tagning!


pic.


gooda gummisnooda!

hej igen! har inte uppdaterat sen senast? men iallafall så har jag inte haft lust men nu fick jag det. idag piss regnade det är jag lis, och lott cyklade hem, jag vägde mig med klädena på som var blöta och vipps hade jag gått upp tre kilo minus ett och ett halvt så 1,5 kg vatten fick jag på mig! t-tt-tummen upp!

imorgon ska malin, linnea, victor, jag och mama ååka till göteborg! mamma ska på någon träff men vi bebisar ska gå på liseberg! det ska bli megasköj! tar med mig kameran så ni vet.. 


grattis igen gulleplutt <3

...

att blogga ä inte kul.

gullefisen

är hos liselott och vovvsingen mysigare kan det inte bli <3 



sun-glasses


photographs


home sweet home

hemme efter 5 dagars orienterande! nä jag har inte orienterat fem dagar i rad utan bara två av dessa dagar och tränat på löpband en annan. det är jättekul att springa på sådant band för när man går av känns det som om man går av sig själv och det går jättefort hahaha!! bilder får ni nog i morgon har pappas dator nu det är seeeg.. så orkar itne skriva mer. nu bllir det tv snart är det parlamentet missa inte det här på tv4 efter reklamen...

simma lugnt! berättar om hur det har gått to morrow!

ledig i fem dagar!

har varit i skolan nu och kollat på en massa filmer, inte ens kollat på halva bunten ännu tror jag, skönt att få ha visat sin egen nu i alla fall! hahah det var jättekul att se alla andras! 

imorgon kommer jag inte att skriva någonting, inte fem dagar framåt heller.. elin har min laddare och jag har 22 minuter kvar. nu 21. ska iväg och springa orientering see ya!

at lina's place!

i köket hos lina sitter det två goa gummor cid namnet lina och moa. det luktar bränd kladdkaka, nä det luktar gooood kladdkaka. aa som ni kanske förstår så har vi bakat det och den är nu inne i ugnen. det är det enda förutom att ha ätit upp alla mackor *mihihi* vi ska snart går, åka bil eller cykla bort till skolan för att mysa med förhoppningsvis roliga filmer, men vem vet!  våran film, ja vad ska man säga om den.. små tokigt, tråkig, rolig, en sak är i alla fall klar.. vi som skådespelare är underbara hahahahha!!! 

men nu väntar vi och väntar, det är bara 5 minuter kvar... hoppas den blir god! det blir den säkert det är ju två goa gummor som har gjort den! 

i skolan blir vi antagligen bjudna på pizza men är inte så sugen på det nu, en liten bit slinker ner. det blir nog mest kladdkaka hahaha!

love you lina loveli

tjenis klenis!

hemma nu efter en blåsig cykeltur hem med lajs och lis :D detta blir ett kortis eftersom jag ska på sako om se så där 45 minuter, ska ner och packa ombyte till efteråt. hoppas jag slår johan på sputen hahaha!! åker med malin puss o haj!


hej!

efter rasten ska jag och resten i grupp 2 ha bild. undrar vad vi ska göra? det är i alla fall om tjugo minuter så jag har gått om tid på mig att mig till bildsalen. just nu har jag tråkigt men det går säkert över sedan.. 




INA ÄR BÄST!

photographs


i'm back now, and yes you like it!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej bloggen, saknat maj? jajjemen det har ni, det har jag bestämt :C 

har inte kunnat skriva, har ju varit på träningsläger, eller orienteringsläger.. men nu är jag hemma igen och sak snart ladda in bilder som ni kan njuta om en liten stund. igår sprang vi en tävling i ed, det gick bra att orientera men min fot som jag stukade på bohuslunken mår inte riktigt bra så det gick tungt att springa. placeringsmässigt kunde det inte gå bättre och liselott kom trea, lina hansson som jag inte vet vem det är kon tvåa.
Julia vann i sin klass och där efter malin. jag fick en gullig kopp som det stod du är min ängel på den vill jag ge till goingar på vår jord! 

vi sovöver i någon sport stuga i åmål där vi också gick sjukamp jätteroliga grena, och jätteroligt var det trots att vårt lag förlorade. malins lag vann, de vann torra bullar så det gjorde inget hehe! synd att inte liselott, jaco och herr dickson kunde sova över! men på morgonen hörde jag att någon var på toa så då vaknade jag o när jag skulle somna om började en snarka som in i helvete och det "fula" var att det bar bibbi!! hahahahahah!! att det finns sådana stor snarkare till käringar! 

idag så sprang vi också en tävling, banan var bara 2,2 km så jag var ute i 16.23 minuter. idag sparnga jag med tejpad fot så det gick lite bättre men jag känner ju ändå. det är liksom inuti det gör ont. men sak ändå till sako imorgon. 

bilder kommer i nästa inlägg, love ya!

nothig to do.

precis vad jag har. får väl gå upp te växthuset, ciao!



bodelebäcken

har varit ute med mamma vid bodelebäcken och tagit en himlans massa kort! några här nedan..
i skolan fortsatte vi med vårt film inspelande och det går framåt! vi ska spela in några minuter till bara. sen är den klar. men vi måste göra det på tisdag för då har vi tid att gå till joel. 

imorgon blir det "orienteringsläger"!

night.

nu säger jag god natt och sov så gott ses imorgon, får inte glömma fikat då lär jag inte va speciellt hel efter spanska lektionen. när nu ska vi inte överdriva.. ska upp tidigt och duscha. 

night. 


look at the stars, look how they shines for you, and all the things you do.

moi är med och tävlar!

Dags för en ny tävling!

Den här gången ligger det en iPod touch G3 från NordicAppleParts.com i potten! Vinnaren får även en gratis glasreparation ifall att den skulle råka hamna i backen och glaset spricker.

Den här gången kan både ni som har blogg och ni som inte har blogg vara med och tävla!

Ni som har blogg ska följa dessa steg:

1. Skriv ett inlägg på din blogg där du skriver att du är med och tävlar på www.kenzas.se för att vinna en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com

2. I inlägget ska du även skriva ett litet rim! Orden ”iPod” & ”galen” (som jag själv valt ut) måste vara med i rimmet. Ju roligare rim desto bättre! Använd fantasin.

3. Lämna sedan en kommentar till detta inlägg där du skriver att du är med och tävlar. Länka även till ditt blogginlägg så att jag kan gå in och kika på ditt bidrag. Glöm inte att skriva med mailadressen också!

 


Ni som inte har blogg ska göra såhär:

Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver ett roligt rim som innehåller orden ”iPod”, ”galen” & ”NordicAppleParts.com

Skriv även med din mailadress!

Tävlingen avslutas söndagen den 9e maj klockan 20.00. LYCKA TILL! =)

 

mitt rim:

Sommar vill vi ha, både du och ja, en galen och go, jag vill se en ipod på en ko,

hahaha så grym är jag på att rimma!!


gö mörra!

hej hej hej hej.... har inte mycket att säga vad ska jag skriva? idag ska vi ha ute idrott och vi ska vara klar a i matte boken tal 18. det är jag eller jag började på diagnosen direkt :) lisa är i paris eller hennes plan lyfter nu så on ca 1.5 glider hon i över paris och om 2 timmar landar typ. avis, avis, avis, avis, avis...!  så idag cyklar bara jag och lislott til skolan men det är inte så bara det! nu ska jag klä på mig ciao! 



säljarn!

(någon anonym skrev: söt hud :) jag vet gullefisens hund är gölligast i hela världen!!!) 

nu till saken i baken... nej jag skojade. men i alla fall sitter jag med telefonen i örat och kokobokspappret i handen och säljer kokböcker som vi i klassen har komponerat i hop själva! än så länge har jag lyckats sälja nio exemplar av sjuornas kokbok! *stolt* hahaha!! snart har jag nog to men det är inte säkert.

i skolan håller vi ju på att spela in film och det åt rätt håll kan man säga, vi har rätt så mycket kvar men vi har ju åtta timmar på oss att blå klara så det hinner vi nog. vi har gjort två scener av några stycken. te imorn har vi spanska läxa så den håller jag på att öva på, nu kom jag på att det är jag som ska baka till fredagsfikat. det blir cheesecake, chokladbollar och för alice blir det isglass fast det tar amanda med sig hahaha!! alltid finns det någon lösning! och med det avrundar jag och tackar för mig! 


dagen utstyrsel!
adidaskofta - venne
tunika med en leopard - gift from dear little malin
tights - lidex
håret - utsläppt

lite att berätta :)

sitter i soffan och jäser som en deg. när jag kom hem från tio-mila igår så fick jag äntligen träffa jacko. jag sov nämligen över hos gullefisen <3 vi hade jätte mysigt med jacko och småpromenader.. men vi blev lite sena till korsningen där vi möter lajs på mörnarna men vi hann i tid till IUP som väntade i skolan. sista passet skulle vi till badhuset så jag lajs och lott cyklade ner men på något sätt fastnade lottis och mitt styre i varandras så jag kom inte loss...
lottis: vad håller du på med?!
jagis: jag gör ingenting!
så skulle jag försöka lossa men så svängde jag och så ramlade jag och så lossnade vi och så rullade lajs och lott vidare i full fart. och jag bara låg där tyst, tills jag kände.. smärtan och lisa som gav mig en hjälpande hand upp och tårarna kom och benet grät och armen grät och ögonen grät! men det gjorde inte så ont precis efter åt det kom när vi cyklade hem. men när jag kom hem och skulle gå av cykeln höll jag på att dö, så ont det gjorde!! jag kan knappt gå hahaha!!! och armen svider.. så jag tycker lite synd om mig själv tihi! imorgon ska det spelas in film i grupper. jag tror jag kom men: joel, ida j, eddie, ina, snadra och jag då. okej grupp.. 

nu ska jag fortsätta se på svenskahollywoodfruar hahha så himla kul.. maria ska käka påmax eller burger king och frågar: ni har inte vin här nä? hahahhahahah!!!

bilder från 10-mila!

thierry gueorgiou.