sissta inlägget tvåtusennio, och om två måder fyller två av min närmaste vänner fjorton

hej, ja nu är det inte mycket kvar på tvåtusennio, 40 minuter exakt just nu iaf! 23:20 är klockan och jag tänker igenom året hahaha! det har varit ett riktigt kul år! det är mycket mycket mycket som har hänt men jag tror att 2010 kommer bli bättre, eller hur? det får vi reda på om ett år och 37 min. 23:23 -09

bye bye TVÅTUSENNIO!!!
bläää moisss                                          PS. är hos erlandssons så ingen bild  DS.

klar! tror jag...

nu tror jag jag har ändrat header hela da'n! ocn nu tror jag att jag är klar!
puss and sleep well lovely rabbit!


nu du!

nu har jag hittat den! den perfekta bakgrunden! för ett tag iaf hahaha! 


fan va det ska vara svårt!!!!!!

nu har jag letat röven av mig o jag hittar inte en enda bakgrundsbild som man kan mönster passa ! men nu har jag denna men den är så vanlig så får ta o letat magen av mig nu,
bye bye bitches 


wii och skidor!

halli hallå igår blev det bara en bild på pappas arm tihi, orkade inta skriva men nu ska jag berätta lite om gårdagen o idag. igår var jag med hanna och spelade hennes ny wii sport wiiii vad kul hahaha! vi boxades o spelade golf, baseball, bowling och tennis o nu är man slut i armarna! fatta vad man blev svettig! det var andra gången jag spelade o första va med madde o då hade jag ont i en vecka efter åt i ena armen! det var längesedan jag träffade hanna så det var väldigt kul! vi gjorde spagetti och köttfärs också mmm va gött!
idag har jag mamma o pappa åkt skidor vid näset, vi åkte förbi spåret mot hällerstugan o lite vidare där vi grillde prinskorv faktiskt de har ja ju inte levt på sedan julafton, men det är gott iaf!


sommar!

 sommar 

pengar!!!

nu är det så att jag har räknat ihop alla mina pengar plus dom pappa och min syrra är skyldiga mig! 
GISSA VAD SOM FATTAS!? svar: 362 kronor!! liksom har ni någon gång känt att ni vill ha något dyrt eller värdefullt för er men kan inte få det utan måste vänta och vips så har dom slutat sälja den produkten?...
... det har jag i snart två år. 

....

 

julafton!

hej hej, halli hallå! nu har julafton varit här och jag är riktigt nöjd! fick det mesta jag önskade mig men dock inte 3000:- men 2000:- hahaha! men de sista pengarna får mamma o pappa betala! men jag fick....
en beverly hills 90210 mörkblå
färgade papper röd, grön, blå
ett ljus
ett hänglås
risen nio pack
svart långärmad tunika
svarta teamsportia mjukis
schampo, body milk ?
varma strumpor svarta
pärlor m värktyg
klass 7b "en känsla av november"
"fem på mystiska heden"
två filmer 
ett bokmärke
finn medel hahaha
frågespel
sudd
en liten filur från min lill kusin
aa jag tror de var typ allt.

fhcdak

nu är det snart julafton och jag kan knappt vänta mer!!! jag hoppas jag får pengar så det räcker till en nikon D90! eller inte 9000 spänn för jag har typ 6000 kr men jag behöver bara TRE TUSEN KRONOR!!!
kiss your assss bitches 

frillan

nu var det tusen år sedan jag var inne på bloggen, visste knappt att den existerade. men nu ska jag skriva ett litet inlägg. igår var jag, malin och familjen och åkte skidor... vi åkte en MIL! fyra varv runt klämmans 2.5 km. i dag ska vi åka och köpa julgran, en bred, stor, hög och tät! men nu ska jag fixa frillan det blir två bollar och en rosett från H&M

 

 


MIN MUR MOA

nu tänkte jag berätta om en liten flicka som heter moa gustafsson. hon föddes den 29 augusti, på samma datum som michael jackson men dock inte samma år. denna filur är född 1996 och hon bor i uddevalla, och det har hon gjort i hela sitt liv om jag inte har fel.
hon har brunt, ganska långt hår. hon har sparat ganska länge. hon har finnar precis vid hårfästet och det
är därför jag kallar henne för muren. finnmuren. nu ska jag inte säga att jag är nån beautyqueen direkt, mina finnar sitter mer utspritt och moa har fått för sig att kalla mej för ön. eftersom jag består av öar och inte någon mur.

moa är en otroligt söt och uppåt människa. varje dag jag känner mej nere eller trött i skolan så går det banne mej inte att inte bli glad när hon kommer skuttandes genom korridoren för att ge dej en bamsekram. hon har exakt lika dålig humor som jag och vi kan skratta åt det mesta.
jag har aldrig varit ovän med moa eftersom vi inte har något att bråka om. jag kan inte ens - och nu tänker jag faktiskt efter - komma på en enda anledning till varför jag skulle börja bråka med moa.

moa är en av mina allra närmaste. jag kan fanimej berätta allt för henne, det är inte alltid hon förstår precis hur jag känner och det har jag förståelse för.. jag tror inte nån riktigt förstår hur jag känner ibland, men moa fattar ändå det mesta. och gör hon inte det finns hon ändå alltid där som en underbar, gosig, mänsklig nallebjörn.

min bästis moa gustafsson,
jag älskar dej!

.. du vet vem jag är ;)