vad är det för dag idag?

nej det är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! det ni, den slår ni inte va!?

ja det är min födelsedag idag och jag tackar alla som har gratulerat mig på min dag, och alla som har skrivit så gulliga sms.. varför inte fylla år varje dag?!

Idag vaknade jag 10 minuter innan bara mamma kom in sjungade genom dörren med frukost och presenter. Härligt att vakna upp och vänta på prassliga paket!? Vi fick gå upp vid sju eftersom vi skulle iväg och tävla jag och mamma. Vid tävlignen träffade jag johan han skulle springa sm i sprint orienteringsskytte, han kom trea där tillslut. Jag ville springa D16 eftersom jag ska springa dala-dubblen med malin och då måste jag gå upp en klass. SÅ då tänkte jag träna lite inför det, men byta klass det fick jag inte! så jag fick gå min D14 bana. regnet pste ner där jag gick i min a svarta stövlar och mitt svarta överdragsställ men i mål kom jag när solek sken! jag blev inte sisst iaf!

På väg hem åt vi på Ikea. Vi köpte även lite grejer som en taklampa till mig och ett tyg jag ska ha som avskärmning. Hemma fick jag yttligare lite fler presenter men dom får ni se när jag fotograferat de och jag har fått macbooken!

Tack igen puss på er!!
HAPPYFACE!



ny design för fan!

Inte mycket jag har ändrat men nu är det mer fäääärg! yes! Ska pilla lite till med som inte syns så mycket nu sen ska jag titta in på andra bloggar. Lyssnar på mina starrade låtar på spotify härliga låtar de där! Och Lajsibajsi när du ser detta call me! Vore snällt :)


hittade ett litet kollage på linneas dator..

old pictures my dear!






























Underbart att vara sjuk va?

Inte precis. Sitter och hostar slem och snyter snor. mmmmm!! låter mycket äckligt och det är det. Imorgon ska jag iväg på tävling men det blir nog inget med det. Får fira min dag hemma istället. Men jag får se hur jag mår jag kanske hänger med och går min bana.

goa låtar.


heeemmmmmmmmaaaaaaaaa!!

nu är vi alla hemma i från lägret i munkedal, riktgit mysig hade vi! Vi paddlade kanot, och kajak och grillade korv och marsmellows!

en dålig nyhet är att vi inte får datorerna för än på onstad troligtvis!!!! i die!

hahahaha!!

min busiga syster har ändrat lite i det inlägget nedanför om ni undrar hahaha!!

ett najsigt foto min syter :D


lånar linneas dator!

Eftersom min dator är inlämnad och jag får den nya nästa vecka blir det inte mycket till bloggning så nu har jag lånat min superduper snygga systers dator och den är bara så braaaa, hade hellre haft en sånhär än de datorerna vi ska få....dom e dåliga. Imorgon blir det läger med klassen, vi ska paddla kanot i två timmar ungefär och till själva camping grejen är det en timmes prommenad, funny! Ska sova med Liselott, Hanna och Lisa..och kanske någon kille...hoppas =))). Det kommer att bli super det!!

Jag har precis slängt in en rulltårta i ugnen, den ska jag ha med maj i morgon, inte hela då. Klockan 18.00 kommer mina gäster, då blir det ett så kallat släktkalas för mig! tidigare på dagen fick jag en jättefin ring av Hanna den sitter som ett plåster på såret haha! Och efter skolan kom Liselott med sin present! Av henne fick jag en såndär halsduk som sitter ihop liksom, en sådan har jag velat ha så jag blev glaaad när jag såg vad det var jag hade fått!

som saget så blir det ingen uppdatering på dos days! poor you!

nu ska kika run på andras bloggar haaaa deeet!!

Sista inlägget med denna härliga, underbara dator!

Det är nästan lite sorgligt att sitta här för sista gången att skriva ett inlägg med denna dator. ska lämna in den efter rasten.. Alltså 09.30. Har tömt och tömt och tömt och tömt i 8 timmar! igår var jag trött. Fick ta att sova på saken kn man säga, medan bilderna överfördes sov jag. Så när jag vaknade var allting klart!
Jag, Liselott och Hanna sitter och sörjer men vi är ändå glada för på måndag eller någon annan dag den veckan kommer de nyaaaaaaaaaa!!!

hurtbullar number one!

hjesan svejsan! sprang exakt 6km med kära lilla liselott förut, 37 minuter helt okej tid va? :D första dagen i skolan awesome! härlligt att träffa alla gulleplöttar igen må ja säga! och chokladbollarna hos Lisa satt fint som en piff på dagen. imorgon blir det idrott så ska ta fram lite för det, datorerna skall ävan tömmas så det gör jag nu.. vi ska ju få nya igen! men nu måste jag fortsätta! 


en goooood efterrätt!

At Lisa's place my dear!

Sitter och kollar på råttatouille men lajsibajsi! Vi har hoppat studsmatta med Jonna och bakar chokladbollar med både kokos, pärlsocker och strösel på. Lisa ska snart åka på fotbollsträning då ska jag gå hem. 
Måste rensa ut datorn när jag kommer hem, om inte pappa är hemma än sticker jag och liselott ut och springer en liten sväng! 

S O M M A R L A N D !

Hej är hemma i från Skara nu. Åkte vid nio så vi var framme vid halv elva. Vi var där ända tills det stängde. Eftersom vi kom med västtrafik fick vi VIP ingång, gratis fika och rabatt i kiosker. Tyvärr var inte vädret som man hade önskat, gärna lite mer sol och värme så man kunde ligga i vattnet mer än en halvtimme timme som vi gjorde. Vattenlandet är ju det roligaste. Vi hade det mysigt iaf när vi åkte karusellerna och sträckte upp armarna så långt det gick mot skyn och när vi skyddade oss mot vattnet som försökte tränga sig igenom regnjackan när vi åkte Newton. Våra favoriter var Gruvbanan och Vikingaskeppet! 

Nu skall jag duscha, vi fick aldrig gjort det där så det kommer kännas sköönt! imorgon är det första skoldagen efter lovet och det pirrar lite i kroppen av förväntan. Efter skolan skall jag vara med lajsibajsi. Nej men! 

nej usch, nu ska jag ta en dusch!

COUSINS!

halv nio drar jag och kusinerna till skarasommarland.. hoppas vädret fint och att vattnet är varm :) 


00.44

god natt nu ska jag lägga mig, thanks elin o alla för det bästa pösss!

Drar iväg mot Elin om se så där 30 minuter!

ja det säger ju en hel del den där rubriken. men är nu mött och belåten efter en bakadpotatis men skagenröra. mumms! i stengunsund gick det bra för de flesta eller mamma hittade inte ena kontrollen och pappa gjorde en kontrakurs. men placeringsmässigt flöt det på! jag vann men 20 minuter, linnea blev 2 pappa med men mamma bev ej kodkänd haha! Malin vann också! nu ska jag byta om, men tja så länge va? 


hej då knasbullar!

Mot Stenungsund!

nu ska hela familjen dra iväg.. eller vi ska försöka väcka linnea först, kan vara lite knepigt om man säger så! vi startar innan halv elva och alla startar först så det är lite små kul! inte allas roligt att starta först då kan man ju inte se om man ser några upptrampade spår där ute i skogen! (som jag orienterar!) lång distansså har väl 3-4 km i  det hääär ööös regnet jag kommer att dö. men det blir inte roligare än man gör sig. 

pyssss påt!

fan vad det går brao!

härligt att se att statistiken flyter på! upp åt 30 varje dag hela veckan :D

blev inget bak idag men dar emot har jag stekt fiskpinnar så min lunch blev en riktigt gourmé middag.. host! har möblerat om som sagt men klar blev jag ej. det tar vi någon annan dag. har bara degat som alla andra dagar, kollat på RAW klipp youtube hahah man pissar på sig! har nästan gjort klart mitt album mmmm! 

imorgon ska vi upp early, då blir det tävling i stenungssund vet inte när jag startar men det ska jag ta reda på nu. första start är vid tio, halv elva. vi är efteranmälda också så vi startar nog några minuter innan det.

färskare tomater går inte att få!

Utkast: Aug. 20, 2010

har hjälpt lilla esther med menyn på bloggen nu, eller för ett tag sedan innan jag fick för mig att möblera om. håller fortfarande på. har ett hörn där jag inte vet vad jag ska göra.. mattan får inte plats heller. vad ska jag göra åt det?? 
nu orkar jag inte med det längre så nu ska jag baka mig en kaka, det var mycket längesedan jag bakade. vad ska jag baka? tips?? 




lite bilder ifråm km i mete

JAG KAN INTE HA SOVMORGON!!!

hade ju sovmorgon idag.. hur gick det? jag tror jag är den sämsta i världen på sådana saker. vaknade 06.18?? men jag fick somnat och några gånger efter det. tillslut gick jag upp vid 09.30 typ... jag är väl inte kung på det här. trots att jag drog ner rullgardinen och la mig rätt sent.. vad är det här? 

har ont i knäna och lite i vaderna, är inte van att springa så långt på hårt underlag. mina knän pallar inte det. bajs. idag ska jag äntligen ta itu med mitt album, ni får nog se resultatet m några timmar. det tar nog ett tag att bli färdig!

pinsam träning?

första träningen med hälle blev väl inte som jag hade önskat... bara jag och tränaren där. då ville jag helst bara hem men jag kunde ju inte säga äh jag drar, det hade ju blivit ännu mera pinsamt.. men jaja det gick brao iaf. vi sprang en runda på 6-7 km först upp för dynamitbacken, sen in på en väg så man kommer till lelångebanan och sedan lelången bort till norrskolan och mellan husen te rimnersvallen. en rätt så rolig tur! rekommenderas! det var skönt att stretcha efteråt och så börjar har rabbla massa muskelnamn, trodde han att ja en liten tjej skulle komma ihåg allt det där? det jag kommer ihåg är typ tvilling och flundramuskeln eller något sitter i vaden. nää men nu ska jag lägga mig, imorgon får jag sovmorgon för nu har jag inte glömt att dra ned rullgardinen. också ett tips!

mitt rum säger brum!

min humor up there... heeeeej alla! här är mitt rum :D

miniatyrbilder..




tre söta bildspel!


nu kör vi!

km i mete om en halv timme! masken ligger tryckt i burken, metspöt är i hög form, jag, jag kan inte bli bättre, konkurrenterna är tuffa. vi får se vilka två som kommer hem med varsin buckla. vart nappar det bäst? vem fångar mest fisk? vem fiskar flygfisk? vilka vinner? 

och svaren på dessa frågor får ni ikväll! brb leaving for fishing!

INSTAMATIC CAMERA 104

hej på er! har ätit frukost och så nu ska jag bädda min säg. sen får vi se vad som händer, ska ta och grava ut de gamla batterierna sen och se om man kanske kan ta ett kort eller två. inte säkert men det ser lovande ut! ska väl ta itu med mitt fotoalbum också. bilderna och alla grejer ligger bara utspridda på skrivbordet! 

ett mummsigt tips jag kom på är att om man har bär (som inte är frysta) då är det skit gott att lägga i filen, men det visste ni förstås innan men det sjukt gott! 



lite mer färg skulle inte skada.

känner att jag vill ha in lite mer färg här på bloggen.. jag ska se vad jag kan göra åt saken! men nu är det ny header som står över på listan!

yessss!

nu ska jag packa upp det spännande h&m paketet som med posten.. hoppas allting passar :D


min vägg ovanför sängen om ni ville veta! 

filmen

jag gjorde mig en liten film ljudet suger och jag har inte ställt in skärpan  tummen upp! :) 
nu ska jag pilla ut gamla, gamla batterier ur en gammal, gammal kamera!
och förresten träffade amanda, elin och isabel nere på stan. härligt att få se deras glada trynen, har inte sett dom på en månad!  


vad vill jag göra?

mamma vill dra med mig ut på tjörn.. hon vill kolla på statyer eler konst eller vad det nu var. är inte så pepp på det. kanske följer med i alla fall har ju inget bättre för mig. 

nä nu ska inte mamma åka dit heller, vad bra då slipper jag det! ska gå ut och fotografera det sista av sommaren.. nää vad tragiskt det lät nu. den är ju inte slut för än när september börjar! vilket är om 14 dagar, och btw jag fyller år om 12 dagar!

Hold up a second, now I got something on my dirty mind.

känner att att jag har bloggat ovanligt mycket idag. är det bra? neeeeej!! jag får inte sitta vid datorn den sita veckan av sommarlovet! imorgon ska jag hmmm vad ska jag göra då? jag vet men jag orkar inte förklara ni får kanske se då. men detta blir sista för dagen! nu ska jag iaf greja lite. 




mot affären!

mot fiskeavdelningen! på onsdag är det km i mete och mitt spö är för kort och har inget flöte! 


-brb

rösta på mig om jag kommer med!

skicka in din bild precis som jag!
är med och tävlar hos olivia!

the time is running away!!

mitt i rensningen, hungern, tråkheten, ensamheten, musiken, låten, i mitt rum just nu. 

mitt sommarlov..

-tiden går fort när man har roligt

hur ska det gå?

vill bajsa på min design. nu blir det ny header. hur ska det gå till när fantasin har försvunnit?

GötalandsMästerskapen

god kväll kära läsare, har varit iväg i skara på götalandsmästerskapen. första dagen var det individuell tävling och det gick bajs haha! var typ 8 minuter efter tilda som vann.. jag orkade liksom inte. jag sprang bara runt och myste i bäckarna som gick upp till naveln! mina byxor luktade väldigt extremt efteråt och det kan julia intyga! på stafetten gick det iaf bra jag och mattias plockade massor av placeringar så vi låg fyra när julia stack ut och växlade till victor. men victor kom utanför kartan och lekte med tagtråd, så vi blev 16 tillslut. inte så illa pinkat för att vara bohuslan-dal!  

pusss påt!


sista inlägget för helgen.

ja åker ju som sagt iväg imorgon så bjuder inte på något inlägg för än på söndag eller måndag. på måndag är det en vecka kvar tills skolan börjar!!! buhuhu!

shaaaa

go kväll i datarutan! skulle ju ragga upp nåe men det blev inte så. åkte till smögen istället och letade runt i affärerna vid bryggan. hittade ingenting.. bara liite för dyra grejor haha! jag menar jag lägger inte ut 1-2 tusen på en tröja.. 

nu ska jag stryka min tröja, ska iväg imorgon och då vill inte mamma att kläderna ska se gamla ut eller vad hon nu sa. på kvällen eftermiddagen ska jag packa det sista inför GM åker vid 18.00 tiden! lycka till, till oss! 



something good can work

nej men tjenare igen! har varit ute och fiskat lite makrill ute hos kusinerna i munkedal om ni undrar vart jag tog vägen.. vi fick 6 st därav två fångade av mig! annars idag har jag hmmm inte gjort mycket som vanligt. jo jag har bakat bullar med linnea mummsigt! 

nu ska jag pilla lite med sofia morgardts design.. får se hur det går inläggen ligger lite huller om buller haha!! 

imorgon ska jag ragga upp någon sommarpoolare som vill göra något.. någon som vill?? hahah pinsamt om ingen kommenterar men det år jag leva med i så fall! 


miss you two.

härlig dag!

igår var jag på liseberg med elin, alice och liselott. jag hade iaf jätteroligt fast det blev ingen stjärnvnist.. lislott vågade åka lisebergsbanan helt otroligt! duktiga lilla liselott! men den bästa av alla åkte vi inte det var 50 min köö så vi orkade inte stå i den balderkön! men radiobilarna fick vi kört! puss på er! 


en bild


liseberg imorgon!

imorgon åker jag, liselott, elin och alice till liseberg! kommer nog inte att uppdatera på morgonen eftersom tåget går 09.09. men vi hörs la på kvällen kanske? god natt nu ska jag ta och lägga mig!



offshore

igår var jag och kollade på offshore nere vi skeppsviken. efter det åkte jag hem till liselott för att lämna en present sedan såg vi på harry potter och halvblodsprinsen. puss på liselott!



Utkast: Aug. 9, 2010

god morgon på er! härligt väder vi har idag! snart ska jag se på tv och efter det ska jag städa mitt rum och när det är avklarat ska jag in i duschen. ja det är planerat än så länge, ska väl pyssla om mina bilder och greja med lite andra projekt också! 



ett litet urval..


back to the begining!

night! skulle bara visa upp mig lite.. har varit utan min dator och mitt internet i hela två veckor nu! skönt att vara tillbaka hemma igen! home sweet home you know! och jag fattar inte att statistiken kan ha gått upp te 40 och sedan ner och upp och sedan hållit sig på en nivå..?  jaja!

har varit på o-ringen skrev jag det innan jag åkte? men iaf så gick det jätte bra, jag blev femma sammanlagt! för liselott gick det mindre bra, vet inte vad hon blev men på övre halvan tror jag nog! efter o-ringen åkte vi till funäsdalen/bruksvallarna vi hade en stuga där för 10 år sedan och den ser precis likadan ut! samma kuddar, dukar, samma soffa och till och med samma wettexduk! blää!! där kollade vi lite. 

vi sprang fjäll orientering, jag och mamma sprang som en patrull ihop och vi blev 2 på 80 min.. vi hade en bana på 8.8 km och en stigning på 270m  vi var rätt sega i benen efteråt! pappa och linnea sprang 14 km!!! jag skulle dött hahaha!!

när vi åkte till funsädalen stannade vi för att gå till sveriges högsta/längsta vattenfall (97m) det var jätte fräckt! och fin utsikt var det från toppen!  

nu ska jag ta mig lite kvällis imorgon får ni en hel del bilder! puss påt!