vad blir det för mat?

japp sitter och kollar på vad blir det för mat? var det någon som såg på bandy vm finalen? det gjorde jag ryssland vs sverige. såklart vann sverige med 5-6 jävligt snyggt mål! igår var det ju sista avsnittet av röbinsön och det var bajs. jag tyckte inte att hasse skulle vunnit! men men. ja som ni ser jag fixat här på my litle space, typsnitt, färger och lite så. senare ska jag ta mig en macka och mjölk! städningen idag gick bra för en gångs skull städade jag klart om man säger så. i morgon är det skola och jag hatart!

idag ska det bli städning

hallo! idag ska jag städa upp mitt lilla basecamp. jag har faktiskt bott mellan vardagsrummet och köket sedan fredags. här har jag tillbringat timmarna åt paradise hotel, mat/paj, pärlning och andra saker här i datorn. nu ligger jag på madrassen och gosar i täcket.
 
grattis Ida E i efterskott om jag inte redan har sagt det! 

00.40

tihi moa är vaken är någon annan det nu? hanna kanske!

pärlor

hej har precis gjort örhängen till min syrra. dom blev faktiskt väldigt najs. idag kanske jag ska ta mig ut. får se hur jag mår senare. just nu är det mycket bättre ont i huvudet och snorar annars är det bra. jag har ju en blå tånagel eftersom jag bar försmå skor när jag sprang orientering i söndags. nu är det så att jag har klämt hål så blodet har runnit ut och nageln är vit! det roliga är att om man slår på den ekar det typ! hahaha! inte så fräscht. nu ska jag borsta tänderna. så take it easy! och just det mitt statistikrekord ökade med två någon dag! 
(det är min syrra på bilden! )

to be sick it's like hell - kan man skriva så?

ja som ni säckert vet är jag sjuk och det är blä. det känns som man inte vet någonting. en annan sak ni vet är att jag och engelska går inte ihop, men försöker använda det jag kan eller tror jag kan på bästa möjliga sätt. 
en sak jag märkt är att dom har ändrat här på blogg.se inte sidan blogg.se utan när man loggar in på sin egna blogg men det visste ni väl också? det har varit så ett tag. det jobbig är att man inte kan se statistiken, går det för er? störande är det i alla fall. en annan sak jag kom att tänka på är att jag inte har någon musik smak ,eller jo det har jag men ingen favorit precis. jag vill också tycka om ett band eller en artist jätte mycket, men det gör jag inte. det vill jag så är det någon som vet något brao bando såo skrivo tillo migo snello!
hanna är koncentrerad, och just det är det någon som vet vart man ändrar färgen på det dära sträcken under inläggen och det på sidan har till vänster????

namnsdag!

de ä en vanlig da, de ä vanlig da, nä de är ingen vanlig dag för det är kalles naaamnsdag! hurra, hurra, hurra!! hurra, hurra, hurra!!
 grattis karl!

nu övar jag, på matteprovet

hahaha nu ska jag öva på matteprovet! hoppas det har gått bra för er. har kollat på paradise hotel danmark nu sedan jag vknade alltså sedan 07.30. ska äta också för har inte gjort det. och om vi har fått någon läxa säg till!!

snytingar till sängs

hej. ligger i sängen och snuvar och fräser. i morgon kommer jag inte till skolan så då kan ni säkert nå mig på face book, msn eller skype. eller på min halvdöda mobil. och ni som inte har mitt nummer, syyyynd! ja detta är nog det sista jag skruiver innan jag slocknar. ha det så kul i morgon mina rockers!

i don't like to be sick

jag sitter och har precis kollat på top model sista avsnitten i morgon tror jaj. förut tog jag en basse glass det var mumsigt. jag fryser och svettas på samma gång och mår redigt dåligt för tillfället. linnea bakar ciabatta samtidigt som hon äter vaniljglass och gör någon röra på kremefraiche, vaniljsocker och det skulle man visst ha till glassen sade hon så vackert som fann! vi har ju matematikprov i morgon och jag har inte tränat, jag kanske inte ens kommer till skolan i morgon, vem vet vem vet, gud vet! linnea sade precis att det var jävligt nyttigt de hon äter, hmmm?? man kan visst ha det allting , så nu tar hon fram bullar ur frysen, och säger fyfan vad nyttigt! men jag tycker det räcker med basseglass!

bad news

USB minnet är sönder, det kommer inte upp någonting när jag stoppar in det i min lilla söta vita dator. nu är det she moves in her own way som spelas. hao det good

gammal sång

Sitter och nynnar på någon gammal sång! 
idag har det var kul som fann, 
hahaha spelat urban, lallat med hanna, lajslajs och liselott. och de andra
i klassen sörru! jao o lajs målar super duper fint på paintbrush, 
vi målaj jorden om 50 år bara lite överdrivet haha!
nu som sagt lyssnar jag på musik och räknar åttor blev
inte igår, orkade inte då. ska duscha och fräscha upp mig lite, känner mig 
instängd i svett. men har inget schampo som luktar gott, inte bra! 
annars idag har jag ätit tacos, städat, övat spanska och lite så. 
när jag och lajslajs skulle ta bussen hem idag hittade vi ett USB, 
visserligen hade det blivit överkört av bussar men vi tog det 
och tryckte ut det och prövade det på bussen men det
 funkade inte så ska testa det nu. undrar vad det är i det!     
Ingenting, ingenting i min kalender idag 
Inga vänner kvar
26 bor i andra hand och har inge kul borde ta mig ut 
stackars mig (stackars mig) ingen bryr sig om lilla jag 
jag vill höra någon säga mig (säga mig) 
att imorn blir en bättre dag 
oooh 

Som i en gammal sång (gammal sång) 
som spelar på min grammofon 
vill höra samma sång (samma sång) 
där allt blir bra imorn 

Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong 
nynnar samma sång 
minus sju 
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad 
stackars mig (stackars mig) för ingen bryr sig om lilla jag 
orkar inte längre vänta på (stackars mig) 
att imorn blir en bättre dag 
oooh 

Som i en gammal sång (gammal sång) 
som spelar på min grammofon 
vill höra samma sång (samma sång) 
där allt blir bra imorn 

Det är bara repetition, repetition, repetition jämt 
oh ohhh 
för jag gör ingenting i flera dagar 
flummar, somnar om och vaknar medan andra går till sängs 

Det är bara repetition, repetition, repetiton jämt, jämt
oh ohhh 

Som i en gammal sång där allt blir bra, där allt oooh 
Jag hör en gammal sång (gammal sång) som spelar på min grammofon 
det är bara samma sång, oh (samma sång) där allt blir bra imorn 
ooh

(gammal sång) 
som spelar på min grammofon 
det är bara samma sång (samma sång) 
där allt blir bra, där allt blir bra imorn
ooh

ja det är lite dampigt men det får gå för today!

when love takes over in gympa. lalalalalal

haha sitter vid köksbordet och ska räkna åttor i when love takes over, jippijaio! en vad gör man inte för sina gullipluttar! hade inge mer att tillägga, jo nu är jag "ettställd"

segare än vanligt

jag är död. ja a, död (kan man kalla det)  jag har ingen aning om vad klockan är, tiden datum dag årstid år månad vecka och jag har ingen som helst aning om vad vi har i morgon vet inte ens om vi ska till skolan i morgon vet ingenting. är nollställd.
en bra sammanfattning om hur jag är just, nu!
it's like heaven 

08.00

är klockan när jag börjar skriva, får se vad den ä efter! idag ska jag på träning, sedan bowla sedan sova över! men innan ska jag öva engelska boring! mye löxor vi har, och är det ngn som vet vad vi har för prov på onsdag!!!!????
nu är klockan 08.03 lete seg på att skriva  på morgonen!

mormor

idag hälsade jag och mamma på mormor, det är alltid lika gott! för man får vaniljbullar och kakor! men vi skulle se på bilder, men min data hade dött så det blwev inte så mycket mer med det haha nu ska jag äta fast jag är mätt .

Bullar istället för bulle

jao idag hade jag tänkt att toka till det lite så jag har två bullar istället för en! ja men att ha mässa är en nackdel! musklerna i går gick la ganska bra jag kunde skrivit mer orka inte, så det blev runt 4 a4 sidor! idag är det fredag och när jag kommer hem ska jag vänta på pappa och öva spanska och engelska så länge, men nu måste jag packa ner den här shitten och borra mina tänder för ska dra hel!
 i'm angry

top model

haha sitter och kollar på top model 6, så j_vla kassa dom är! inte för att jag skulle kunna göra bättre men, senare blir det skidträning på klämman hoppas liselottan kommer. då mblir moa glad! moa ska nu gå och tjuva något gott i kylskåpet! moa är sugen på hmmm kakor! man det har jag inte kylskåpet ju!!

06.54

ja i dag är det prov och i lööv it -host!! ja ska snart äta i alla fall får passa på att läsa igenom en gång till! började öva seriöst typ igår. fy på mig!  igår var det en vanlig dag bussen hem hemma tv'n på kvällen öva sent lägga sig vaka tidigt, znosa läge och nu är klockan 06.58 det går alltså segt att skriva!    

betalt

idag har  jag betalt resan till sunne! 480 :- pjäxor, hjälm, liftkort och resa dit! billigt! sitter och väntar på att pappa ska komma så får han förklara hur man framkallar bilder men hjälp kemikalier, och så måste han hjälpa mig att förhöra muskelfrågorna. annars idag har det varit kul! hanna och jag har spelat in världens film den kanske kommer in ngn gång om jag kommer i fund hur man gör! aja jag klarar mig men frågan är om ni gör det? fast riktigt klar är den ju förstås inte! 
bing bong bang!

jag har problem

det är hockeyn, jag vet inte om jag ska börja. jag tycker det är kul men det blir en helt annan grej att börja. det känns som om vissa inte vill att jag ska börja och vissa vill att jag ska. så jag vet inte, jag kan ju inte bara pröva på hela tiden. 

hurry up (stavning?)

 aja min engelska är bäst, men jag har bra humor läs på headern! nu blir e hockey!

nelkvwsirå'¨äz.dkoowjg,eljXoe

jag vet inte vad jag ska äta till frukost! 
en påse apelsiner kanske!
eller en påse mosade äpplen!
jag vet inte utan mat är det svårt!
sedan blir det faktiskt hockey!
och skola först
men nu ska jag gräva i kylskåpet!
igen!

någon har längtat ..................................... och det är skönt

hej. hanna kom hem i torsdags men jag träffade henne inte för än i fredags! men nu är det måndag och jag har inte skrivit sedan när det nu var och hanna har längtat på att jag ska skriva så nu skriver jag till henne!
                                                                                                                           
Hanna är en filur som man måste locka fram för att få smaka på det goda, man kan kalla henne för en karamell! om on hon man inte har lockat fram henne så synd! för hon är bäst! hon är den som alltid livar upp stämningen med roliga skämt. den som alltid lyssnar, som förstår, har samma problem, tycker samma men vi har allt olika musiksmak men vem bryr sig! hahaha! hon är så söt när hon burrar o gosar på hennes mysiga sätt! när man är hemma hos hanna eller om man är hos mig är hon lat och det är charmigt, särskilt när hon ska upp på mårnarna. men när hon ska lägga sig är hon pigg!! vilken buse jag ha att göra med. men om man skulle skrapa i hop alla minnen jag har med henne skulle den bli dubbelt så stor som jultomtens! jag minns de första gångerna jag mötte hanna, jag var blyg då, det var första gången på ht 08 i 6:an.jag minns att jag tyckte hanna var en av de "coola" så och snyggvar hon också och att henne ville man ju va med! och så blev det och det tackar jaj för!      
hon är hon och det är det bästa.
                  



      you know I love the picture!
men nu måste jag dra och stänga av musiken (bjurö klubb, laleh) för the buss is comming! 

idag hade jag inte tillräckligt med fantasi

idag har det varit en seg dag och den är inte över än.... ska läsa på lite om the muskler. så b. ja och spanskan får man la ta o titta igenom och lika så tekniken!
annars har jag bara varit död. så baj baj!

läs den som är under först!

haha nu när jag kollade på bloggen så hade den äntrats tillbaka!!

opsss... and damp!!

hej, oj nu har jag varit busig och inte skrivit! idag har vi haft utedag i skolan,  i våran grupp stekte vi glöhoppor och kokade gulaschsoppa gott vare! men varför jag har skrivit damp på rubriken är för att min blogg har ändrats utan att jag har ändrat den!!! 
bye cp apor! 

ont i huvet

jag sitter här och försöker öva på musklerna, vi har ju prov på måndag. jag fattar ingenting men i helgen ska jag och liselott öva! idag har vi haft spanska och vi har så klart bytt grupper, och gissa ven´m som fick andy???????!!!!!!!
jo jag, men de hade ni väl redan räknat ut. 
men nu sk jag baja.

ishockey och stekta scones

ja nu har jag precis sekt scones, konstigt!? aa men jag ville prova och det var riktigt gott! Idag har vi fått reda på hur det gick på proven om organen, jag fick alla OK+ ... mallig! nog talat om det nu ska jag packa till hockeyträningen lajsa kommer vid 18.00 och då får man ju vara klar!  
haj dejt! 

tidig morgon

idag gick jag upp tjugo över sex, då var jag trött. men nu sitter jag här och ska ta mig en scones och lite vaniljyughurt med start! Idag ska jag på hockeyn för första gången efter lovet, vi får se hur det går, har bara vart ed tre gånger eller nägot! 
men vi ses alla rackabajsare!

trött... ahhh!!

nu har jag precis kommit innanför dörren efter ett svettigt träningspass med andrè. jag orkar knappt skriva! men iaf så har jag bakat scones innan jag åkte och igår blev det bullar!! om en liten stund ska jag ta och äta pannkakor.... mmmm. 
Idag var det första dagen i skolan efter jullovet, inte lika kul men trevligt att träffa alla! dock var inte Hanna och Kalle där inte Nadia heller, Hon har nämligen slutat!! men Kalle o Hanna kommer på torsdag! nu ska jag duscha så cha cha bloggen och så ett sådant där pipit ljud! nä fy fan! ha det!

bullar, nehe

jag skrev ju att jag skulle baka bullar men det har inte blivit av ännu! pappa ska kolla på skidor... trök! så jag får helt enkel vänta tills han har kollat klart men aja. var ute med mamma förut och fika, då jag även tog en massa kort så det kommer nog några senare, dagen bild också!

en sak jag stör mig på!

ja, nu är dt så att jag stör mig på en sak eller jag stör mig på många saker men just den här är jobbig. ja de är så att jag stör mig på folk som skriver låååånga inlägg! man orkar ju inte läsa! och särskilt inte när dom lägger in flera låånga om dagen. tungan måste ju torka ut, det är några som jag följer som jag inte riktigt vet vilka de är men de gör såhär så nu har jag slutat följa dom. så om ni vil att jag sa läsa era lägg in korta inlägg gärna flera gånger om dan! 
nu ska jag baka bullar! 
 bild från idag.

tid. tid. time

jag som ni ser har jag inte haft tid att skriva, fullt upp med liselottan! och i dag har jag inte haft orken att logga in mig. nu har ja bytt header också tihi jag gillar det som ni säkert märkt! en zedra blev det men ska fixa till den lite. idag har jag åkt skidor ca 8-9 km på klämman. jag malin och julia åkte det, jula var som bambi på hal is det var första gången hon åkte skidor "seriöst", men det gick väldigt bra i slutet! nu ska jag läsa i min på började kitty bok, film mysteriet. när skolan börjar på måndag ska jag dra ner till bibblan och låna första delen av trilogin Tillsammans. har NO-prov på muskler också så får öva på det!  
bllä på er!!!

ute!

hej hej! tills idag har lottan sovit över och för några timmar sedan var vi ute på picknick på "frukostberget". vi tog med oss snoddasar som vi bakade igår och oboy! gott var 'e! nu sitter vi bara och skrattar hahaha!
 

skiiisor

nu ska vi ut och åka skidor hej då ses senare! 

dagens bild och pratbubbla

haj haj! nu har jag varit ute för andra gången idag och byggt på min snöborg. det går riktigt bra! men innan jag gick ut gjorde jag pannkakor, och för första gången blev dom bra: lagom tjocka, lagom stora och hela! (bild där nere)
dagens bild är på mig och en kaka och på den andra en blåbärsmuffins. jag valde dom för att det blev dagens fika!
pratbubbla blir nog "vill du klappa nissen? raww!!"   bara för min syrra är bäst på de.  
      I morgon ska jag och liselott åka skidor vid bjursjön!
     
  dagens bilder!
  
 syss i morgon mina istappar!

pinsamt!

hahaha! kollade statistiken och blev glatt överraskad att mitt rekord har ökat med två "läsare" det som är lite pinsamt är att om man plussar ihop det jag hade innan med två blir tretton! men men jag försöker i alla fall.
ska dra ut så tja då mina snöbollar!
en liten söt bild jag hittad googlade när jag på bilder...

dagens fun!

ja ni ser ju  själva vad jag och jonte snackade om alldeles nyss, jag och liselott kom på dom !!! och därför vill jag sätta det som dagens! alla dagens bilder har ni fått och nu ska jag sova och vakna torrt så syns vi till morran! 

 

Till: [email protected]
Starttid: 23.49.33; Sluttid: 23.58.28

' jjontiee (A) säger: (23.49.38)

heej /linus

' jjontiee (A) säger: (23.50.21)

haha skoja bara , nu är det bara jonte, men igår och förut så var det en kompis som skrev allt :D

' jjontiee (A) säger: (23.50.26)

fast han hette inte linus men

moa säger: (23.50.42)

ne du jag tänkte det ;P haha :D

' jjontiee (A) säger: (23.50.46)

haha :D

moa säger: (23.52.07)

jag bar anär dt var hasse o magnus då trodde jag ju att du skoja men sedan trodde man ju ite mer på när det var linus  jacob men smart som ja e :P

' jjontiee (A) säger: (23.52.57)

aa haha men när vi sa magnus och hasse så visste jag att ni skulle fatta men linus och jacob var lite bättre namn : D

moa säger: (23.54.11)

a men jag har för mig att du känner några som heter så och då tänkte ja aja de är la sant :P men sedan överdrev han ju bara lite, men de gjorde ju vi med hahaha :D

' jjontiee (A) säger: (23.54.37)

hahah men det var kul ilf så mycket som jag såg men :D

moa säger: (23.54.57)

hahaha det var as kul :P 

' jjontiee (A) säger: (23.55.34)

vi ljög ganska bra om att ''linus'' syrra provtränade med rösse

moa säger: (23.56.26)

nja jag kan ju inget om sånt men jag tror liselott trodde lite på det :P

' jjontiee (A) säger: (23.56.46)

japp men nu ska ja kolla på film tror ja herrå

 


 

 

ja hej då,        PS. och du vi kanske sen världen är liten!

 


bild arkivet

nu har jag rensat och kollat igenom massa bilder från photo boothoch nu tänker jag bjuda på några!

bilder från idag!


lurad eller inte!?.... ut ska vi i alla fall

god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör! hej, nu har jag och liselott tagit oss upp ur sängen som legat vakna i sedan nio. vi ska snart gå ut och leka i snön! Under natten hände något fruktansvärt! mina och liselotts hästar dog på horse racining!!!! No, men vi gjorde nya! 
i går kväll chattade vi med jonathan en i min förra klass, han skulle så klart lura oss att han va med "hasse & magnus" men det gick ju strålande! *host*,. men sedan sa ha att han va med jacob och linus och det trodde vi på i början men sedan blev vi för bra och kom på det men han vill inte erkänna så lite fundersam är man ju! men men som sagt så ska vi ut så 
bye bye for a while det kommer säkert bilder!

dagens...

hahahahah! dagens bild har jag tyvärr inte men dagens MÖTE eller DATE kalla det vad du vill!! kul vare i alla fall dagens samtal!   det var efter bion jag och liselott skulle gå på toa, bakom oss i kön står ett par i 16-17 års åldern. ja o lottan skrattar om en liten dörr som sitter snett framför oss, vi säger att den är nog för dvärgar! några sekunder efter säger killen bakom oss. ( stelt, nervöst, lågt och framför allt TÖNTIGT! får killen ur sig....
... vad tyckte du var bäst i filmen då? 
- vet inte, du då?
- jag tyckte det var fräckt när de flygde.
- mm.
- och de flygande stenarna. 
man skulle sett det i 3D vad fräckt det skulle bli då, men det var ju fräckt det här med. 
ni kan tänka att jag o lottan flabba!!! vi typ dog! han märker ju att vi skrattar åt dom och då säger han
- dom skattar nog åt dvärgen.    
Vi skrattade hela vägen ner till kampenhof!!  

rubrik:

ja, jag kom inte på någon bra rubrik så det blev rubrik: men iaf så kommer nog liselott hit om en timma eller mer, hon ska ju sova över här! men jag vet inte hur vi ska sova, om vi ska sov skavfötters, huvudet åt samma håll, på luftmadrass, i koja eller på något annat sätt. i morgon blir det nog IKEA ska kolla på fåtöljer i smyg hahaha! mamma och pappa vet inte att jag vill ändra om i mitt rum de skulle bara säga onödigt! jag har ju inte haft det såhär som jag har det länge så får la ha det något år eller halv år till.  Men som sagt kommer liselott så får göra mig i ordning! det blir nog skjorta, leggings , linne & kofta! 
julia, jag, liselott söta som få på orienterings träning!

dagens...

... nu kom jag på att jag ska börja med dagens bild och ord/mening/uttryck! 
Här är dagens bild på liselott som inte alls skulle komma med!
  hahaha!
dagens ord är nog fittfjun  som jag stolt kom på!

jag vet inte vad det är med mig

asså jag vet faktiskt inte vad det är med mig men jag måste förnya min blogg hela tiden! men det är så kul! men det är kämp så ska sluta. 
hej hej korvballar 

telefon snack

nu har jag precis lagt på luren, jag snackade med liselott om bion viska gå på: avatar. vi ska se den i morgon vid halv sex eller sju. det är lite kul för vi ska sitta på de platser vi satt på när vi kollade på kanalkungens hemlighet förra veckan eller mer tillbaka. hahaha! mer om de i morgon....
... nu har jag precis åkt skidor runt bjursjön 2,5 x 2. jobbit var det med alla uppförsbackar, men nu blir e käk, en halvinbakad kebab! sedan kommer våra halvkusiner på middag, inte fult lika kul.
tipp tapp tipp tapp tapp! mosilongkorv hälsar.
  en bild från gårdagens debut.

skidor och fordon, natti natti slep well lovely rabbit!

nu ska jag lägga mig ner i min lilla stora mjuka säng och bara drömma mig in i min värld efter en händelserik dag. med både skidor rakt ut i ingenstans och ingen valla hade man heller och då kommer man inte lång, det var så att pappas bror körde nämligen med deras gipar i skogen och så vi följe deras spår. men vi kom inte långt för de hade fastnat allesammans på ett hygge lite här o var hahaha! inte bara de att de måste vänta tills våren för att komma där ifrån, det  var ca 70 cm snö! bara 50 cm av mina stavar stack upp!!!
dränk mig inte i snön bara 

städat... nej RENSAT!

igår rensade jag ur mina skrivbordslådor och märkte att det bara var skit i dom, så jag tog o lade ner alltsammans i lådor och upp på vinden! så nu funderar jag på om jag ska ta bort skriv bordet eller inte!? jag sitter ju aldrig vi det så varför ha det? men det är väldigt bra för eftersom nu har jag nio låder att proppa ner saker i! VAD SKA JA GÖRA!???

 så här har jag nu!